Mda,si eu am asa ceva in clasa, dar pana la urma ii spui ceva gen "fata nu te supara, dar eu stiu ca s-a inventat de mult apa si sapunul, fara suparare" fii mai directa.
Ia un catalog sau revista cu reclame la sapun, deodorante etc. si pune-l unde sta ea (fara sa stie cine la pus). Poate asa isi va da seama si nu se va simti asa tare prost ca atunci cand ii spune cineva direct.
Sigur o sa se simta prost oricum i-ai spune. Lucrul cel mai la indemana de facut in aceasta privinta, dupa parerea mea, este sa vorbesti cu diriginta sa te mute, impreuna cu colegul/a ta mai in spate cu o banca, sau pur si simplu in alt colt al clasei.
Btw; daca ai 5 min te rog frumos sa dai like+subscribe
http://www.youtube.com/watch?v=b5xreIfdbgo
Asteapta sa vina ziua ei sau o ocazie speciala si fa-i cadou un sapun sau un gel de dus...
Spune-i direct, merita sa se simta prost. Oricine poate face rost de-un sapun si de-un lighean cu apa. Daca o iei cu apropouri s-ar putea nici sa nu inteleaga mesajul. Va fi o invatatura pentru ea. Nu-ti zic ca ar trebui sa fi rautacios dar o discutie la rece parerea mea e necesara. ( Zici c-am fost bunica la faza asta )
Uitae sfatul meu.....eu cred ca tu esti cam retardat de ai intrat la afaceri&financiar sa postezi asta.