Uita-te pe finzoom.ro, acolo sunt prezentate toate bancile si dobanzile pe care le acorda la depozite.
Cat iti da ei in 2 ani, ii faci tu, sau ii gasesti pe jos.Tu daca vrei sa scoti bani aia, si nu ii scoti FIX in zilele alea care zic ei, pierzi dobanda, si iti mai ia si din aia 50 de milioane , eu ma gandeam sa bag vreo 2000 euro in banca, cand m-am uitat la dobanzi, tot la ciorap e mai bine sa ii tii daca ii ai.La 10 000 de roni, in banca? imi da cam fix atat cat pot gasi pe jos intr-un an, deci ma lipsesc, cei care tin bani la banca ii tin sa nu li se fure, deci nu pentru a...ii inmulti! Noi cei care avem sub 10 000 euro, ii tinem in casa, ca na la cat de saraci suntem, ne e rusine sa ni fure cienva. Daca ma duc la banca, si ii aud pe aia cata dobanda imi da...ma apuca plansu.Un prieten a pus 10 000 de lei la cec(100 mil vechi) si a platit din mana 2 lei cont de administrare pe fiecare luna.Deci pe fiecare luna trecuta, banca imi ia mie 2 lei, in conditia in care ei se folosesc de suta mea de milioane cum ar fi, eu trebuie sa le platesc lor chirie.In momentu in care ei se folosesc de suma mea, iar eu daca ma duc maine sa ii retrag, imi spun ca sa vin peste 3 zile ca nu au bani.Deci e dea rasu plansi, tine-i fratioare in casa
Depozitele la termen, după ce scazi tot ce cheltui (taxe, impozit etc.) din dobânda primită și peste asta mai socotești și rata inflației, sunt de fapt instrumente prin care băncile pot să se folosească nestingherite de banii tăi pe o perioadă predefinită fără să-ți dea de fapt nimic în schimb.
Vrei ca banii tăi să producă? pune-i într-un fond de investiții, cât mai diversificat (nu toate investițiile aduc profit!).