Te duci la politie si le dai numarul de telefon (de la ala care te-a sunat), le zici ca te-a mituit si ei se vor ocupa sa-l prinda.
Nu mai pune "botu" la toate vrajelile.
cum sa trimiti bani asa oricui si oricum?
nu mai raspunde la numere necunoscute si nu mai da curs la SMS-uri de genul asta.
din pacate nu ai ce sa faci ca sa-ti recuperezi banii.
o solutie ar fi sa-ti schimbi numarul de telefon.
oricum nu mai fi asa credula.
escrocii abia asteapta.
Em, daca sunt baieti destepti folosesc cartele prepay, si le schimba destul de des, pentru a nu fi prinsi. Am primit un apel similar de la un pusti (asa parea dupa voce in telefon) care incerca sa ma convinga ca am castigat 3000 de euro de la Orange. Din moment ce nu particip (si presupun ca nici tu nu participi) la vreo tombola, nu vad cum ai putea sa trimiti bani ca ei sa-ti dea premiul... nu suna cam contraproductiv? ar putea sa-i scada eventual din premiu nu? Fii mai atenta pe viitor.
Sa iti zic ce am patit eu. M-a sunat cineva care sustinea ca e de la cosmote si dorea sa ii dau ultimele 6 cifre de la CNP in schimb la nu stiu ce oferta cu minute si vrajeli. Mi-am dat seama ca e teapa (niciodata reprezentantii telefoniilor mobile nu vor cere CNP-ul la telefon) Am sunat la Cosmote le-am dat nr. de tel de pe care m-a sunat indiviul si mi-a spus sa merg la politie sa ii fac aluia reclamatie. Eu fata constiincioasa chiar nu aveam nimic de facut in ziua aia si am facut o plimbare la politie. La politie m-au intrebat daca am suferit vreun prejudiciu de la tipu respectiv. ceea ce nu se intamplase...si au spus ca nu au ce face. Trebuie sa te pacaleasca pentru ca cei de la politie sa ia masuri.
Da as merge, insa nr.e din Romania, dar eu sunt din Republica Moldova.Sincer idee nu am cum as putea sa procedez
Eu incercam sa iti spun ca nu prea te ajuta cu nimic politia. Daca te-a inselat si i-ai trimis bani nu prea ai cum sa-i recuperezi. Tot ce poti sa faci e sa ai grija de acum incolo.
Nu trebuia să le dai banii.Crezi că te-ar mai fi sunat dacă nu le dădeai banii? Data viitoare nu-i mai asculta şi nu le mai da bani . Acum du-te la poliţie.
Sper să se termine bine.
Pa, pa.
Ar trebui sa vorbesti cu politia fiindca te suna si iti face farse si uneori ii dai chiar bani si el il va prinde dar mai intai vb cu parintii tai... FUNDA...