| LupuCristina56 a întrebat:

Am nevoie urgenta de bani. Deci, as vrea sa-mi cumpar o pereche de role, dar parintii nu vor. Ei zic ca voi cadea, "ca nu stiu sa merg", "ca sunt scumpe" etc. Nu am de la ce magazin sa cumpar role si de pe net nu prea am incredere. Deci.........cum pot face rost de bani rapiiiiid? FUNDAA!

Răspuns Câştigător
| izvordemunte a răspuns:

Salutare! Nu e prea rapid, dar poti sa incerci sa strangi banii de alocatie. In cel mult 3 luni strangi destul pentru role (cele mai ieftine sunt cam 100 de lei, dar poate gasesti si second-hand pe undeva sau de la rude). Daca parintii sunt ingrijorati, poti incerca sa le explici ca te vei da cu rolele mereu purtand casca si genunchiere. (Aceste accesorii costa in plus dar tot asa le poti gasi la mana a doua).Sau le zici ca vrei de ziua ta sa primesti role, eventual le zici si rudelor, numai sa nu te trezesti cu mai multe perechi. E bine sa le iei cu un numar mai mare decat porti de obicei la picior si sa fie incercate inainte, ca sa nu te jeneze. Succes!

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Varsta nu stii s-o spui? Daca ai minim 16 ani ai putea incerca sa-ti gasesti un job. Daca ai sub, din alocatie, ce-ti mai dau parintii sau eventual devino reprezentanta la o firma de cosmetice gen Avon, Oriflame, Ladys. Daca ma intrebi pe mine, eu zic ca e mai avantajos LAdys, ai procent mai mare. Sunt eu reprezentant, daca te hotorasti sa-mi scrii. happy

| Murariu_Maria_1995 a răspuns:

Buna Cristina. Daca vrei sa faci bani, alege Oriflame.
Aici ai procent fix 23, 30, sau 40% din cat vinzi. Arati catalogul la alte persoane si ele iti spun ce vor din catalog. Plasezi comanda si iei de la clienti banii exact ca in catalog, iar tu platesti mai putin la factura cu 23-40%, si ramai cu profitul. De exemplu daca faci comanda de 600 de lei la pret de catalog, platesti doar 360, si ramai cu 240 de lei profit. Nicaieri nu mai vezi astfel de reduceri. Citeste mai mult pe http://inscriereorif.ro si te poti inscrie tot pe acel site. Poti macar sa incerci. Spor