anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna happy. Am o intrebare. am 14 ani big grin. si as vra sa fac rost de bani big grin. As putea sa lucrez undeva sau ceva [Prin Oradea] vacanta asta? big grin. dar in ture sau ceva... / dar sa castig si cativa bani. big grin. Astept informatii happy.

Răspuns Câştigător
| DeniiiD a răspuns:

Hei si eu sunt din Oradea si am tot 14 ani laughing. Si eu mi-am cautat insa doar de la 16 ani incolo rolling eyes. Tatal meu mi-a zis ca mi-a gasit pentru a fi promoter (ceea ce nu am acceptat ) fiindca e destul de greu sa stai pe caldurile astea toata ziua sa imparti pliante.cam asta ar fi singura dintre oportunitati thinking Sper ca te-am ajutat >big grin

5 răspunsuri:
| MARRY05 a răspuns:

Poti deveni reprezentant infinity. pentru detalii lasa un msj!

| AlabalaAnonim a răspuns:

Asteapta inca 2 ani sa faci 16 sa te poti angaja intr-un part time job. Macar acolo esti asigurat ca primestii bani care ti s-au promis. Asa sa lucrezi cine stie ce teapa mai tragi, mai ales in Romania.

| ioana100 a răspuns:

Depinde cati ani ai,daca ai talent la cusut poti sa vinzi goblene sau altele in familie,la fel si la desen.
Poti sa te duci in targul de vechituri(daca aveti in oras),uzi florile vecinilor, ii ajuti sa spele geamuri, sa faca curatenie et.(iti zic din propria exp).

| AnonymousM a răspuns:

Vreau raspunsuri serioase : nu am chef de toti fraierii care au chef sa-si bata jocwinking

| danke a răspuns:

Da apuca-te de crosetat apa minerala! poate vrei sa stai acasa si sa iei vreo 2500 de lei, nu?