Sunt și bărbați,însă mai puțini.
Motivul pentru care bărbații nu prea stau cu nasul în hârtii,e fie că nu au răbdare, fie că nu pot face fata la volumul de date, fie nu au chef.
Plus de asta, femeile știu să se impună mai bine, daca țipă o data la tine, nu-ți mai trebuie a doua oara sa le deranjezi
Fiindcă ca să fii secretar trebuie să urmezi o școală, un curs de secretatiat. Așa că întreabâ-i pe bărbați de ce nu se duc la școală, că nu-i împiedecă nimeni.
Pentru că bărbații fac alte chestii, sunt ingineri, instalatori, constructori, arhitecți, medici, ne place să facem chestii mai practice, de aia și la resurse umane tot femei vezi.
Am avut un baiat secretar la facultate, dar nu avea loc de secretara sefa si de amanta unui prof. Era mai prin spate, saracul. Plimba hartii de colo colo.
Era si student cred, voia sa scape de cele 2
Pentru că este o cutumă nescrisă de a fi secretare, într-un domeniu care implică lucrul cu copii, părinții acestora. Așa cum nu există foarte mulți profesori, ci profesoare, așa nu există secretari, decât eventual pe la țară, unde nu a mai mers nici o femeie din cauza navetei.
Este un lucru psihologic, femeile au mai multă răbdare, înțelegere, par mai umane.
anonim_4396 întreabă:
RazvanYTB07 întreabă: