| ioana_2608 a întrebat:

am o intrebare in special pentru cei care locuiesc in Bucuresti dar si cei din Cluj care doresc sa ma ajute cu ceva informatii. O buna parte din comerciantii din Cluj-Napoca isi aprovizioneaza magazinele cu marfa chinezeasca, asa am auzit ca de prin Bucuresti se aprovizioneaza, si m-ar interesa cateva adrese de unde as pute aproviziona un mic magazin in Cluj(firme de distributie, depozite, magazine etc) cu haine, bijuterii din diferite metale(nu aur sau argint), obiecte de uz casnic.
Multumesc mult celor care vor raspunde serios!

Răspuns Câştigător
| aaar a răspuns:

Dragonu rosu, ferentari, rahova, adica de la baieti de strada. sau iti spun un secret care putin il stiu. dai o fundita.
intri pe net in servarul chinezesc si cumperi de pe net prod fff ieftine si le spui sa ti-le trimita cu vapoul din Dingdong, e ieftin.

5 răspunsuri:
| rosto a răspuns:

Http://www.dragonulrosu.ro/ (acolo gasesti toate prostiile si prostioarele, haine, gablonturi, electrocasnice, tablouri, covoare, de toate)
si in Flora
http://www.universal.com.ro/

| aaar a răspuns:

@anonim Bai u stai rau cu evolutia in rahova, ferentari, etc gasesti haine ciordite din afara la care le vand la preturi ff bune insa trebuie sa prinzi oamenii care sa te aprovizioneze e adevarat ca pentru. ele nu se platec taxe etc. daca esti din B du-te si vei vede apoi mai stam de vb.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aaar / Bati cimpii! Unde sti tu ca poti cumpara marfa din rahova sau ferentari? ( adolf )

| piata a răspuns:

Bucuresti sau Budapesta...

| ioana_2608 explică:

Pentru aaar, scuze poate iti va parea o intrebare stupida pentru tine, dar poti sa imi explici mai in amanunt cum sa intru in serverul chinezesc, nu prea ma pricep pe calculator! Mersi mult pentru raspuns