| bestia69k20 a întrebat:

Am o întrebare și vreau răspunsuri sincere, credeți ca mai am vreo șansă să întru în domeniul vânzărilor de bratari/coliere handmade având în vedere ca exista deja foarte multe persoane ce fac asta? Ma pasionează aceasta activitate și as vrea sa scot și ceva bănuți, măcar sa îmi mai scot din cheltuielile de materiale. Mulțumesc și

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Laura48 a răspuns:

Da, clar! Intotdeauna este loc si pentru altii. Obiectele handmade sunt rezultatul unei munci + creativitate pentru care unii oameni aleg sa dea bani tocmai pentru ca sunt unicat, iar cei care le produc depun un efort si pun suflet sa le faca :-) e parerea mea.
Important e sa le faci cu drag, nu doar pentru bani, si sa acorzi atentie si timp SI promovarii lor, indiferent unde le vinzi.
Stii cum se spune. nu stii pana nu vezi! Merita sa incerci, pentru ca e mai ok sa vezi ce iese decat sa te intrebi cum ar fi fost daca. In plus, poti sa imbunatatesti pe parcurs, in functie de ce este mai apreciat/cautat.

2 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă încerci ai o șansă. Dacă hotărăști din start că nu ai și nu faci nimic, nu.

| Elelei a răspuns:

De intrat, poti sa intri usor. Intrebarea este cat vei vinde. Daca faci tot ce fac si ceilalti, vei scoate doar "ceva". Daca ai idei originale, nefacute de altii, vei avea succes.