App: Sa-ti traiasca micututl.Si eu am un baiat de 4 luni. si sunt mandru de el
Sotia mea a nascut tare greu, pana a ajuns sa faca cezariana de urgenta.
Acum ne dorim din suflet sa mergem in Romania, dar sincer cred ca o sa facem bilet pentru luna septembrie. Mai ieftin si mai racoros timpul cat de cat.Adica stiu ca si in septembrie e foarte cald, dar macar scap de temperaturile alea de 40 de grade.
Aici unde locuiesc acum, cu greu se depasesc 25 de grade...
Oooo si la mine la fel a fost tot cezariana de urgenta sa va fie sanatos acum noua ne iese primul dinte...groaznic e galagios si nu vrea sa pape noi suntem in Italia voi?
Noi in Anglia. Al nostru a fost operat de o anomalie la intestinul gors. Si slava Domnului acum e bine. e chiar foarte bine desi e galagios si el
Ooo e mult mai bine in anglia+ca voi aveti cola de cirese si fanta de fructe ma bucur ca bbelu vostru e bine stati sa vedeti galagie cand o fi cu dintii eu mai am putin si o iau razna
Buna! Daca bebele s-a nascut in strainatate e putin mai dificil.
Pentru ca certificatul de nastere ii trebuie apostila- care costa si apoi sa-i faci foaie de drum sau pasport. Si am impresia ca trebuie si tradus legalizat.
Nu costurile sunt marea problema. Ci faptul ca trebuie sa te ocupi de acte din timp, pana la plecare, ca dureaza.
Daca pleci spre Romania doar cu foaia de drum, in Romania iti va lua mai mult timp pana vei obtine acele apostile si legalizari.
Cel mai bine ar fi sa megi la ambasada-consulatul tarii de care apartii, si sa incepi procedurile. Succes!
Buna! Cand am plecat eu cu mama(nu aveam 14 ani) ne-a trebuit pasapoarte(la amandoua). Daca pleaca un singur parinte trebuie sa ai o hartie(nu stiu cum se cheama) facuta de celalalt parinte ca este de acord sa iei copii.Aceasta se face la notar.Cam atat. Daca copii au peste 14 ani trebuie si buletinele.
Sper ca te-am ajutat!
Distractie placuta acasa!
Merci dar copilul meu e un bebe mic, baiat de 8 luni asta cu peste 14 ani stiam si eu
crypticturtle44 întreabă:
andreiscripcaru întreabă: