| lauracostina a întrebat:

am o problema.am 16 ani si am nevoie de 3 mil...(fara droguri sau chestii de acest gen).si nu am nicio idee cum sa fac rost de bani. ce sa fac pentru ei? si as vrea cat mai rapid.va multumesc...

Răspuns Câştigător
nony
| nony a răspuns:

La varsta ta nu stiu daca poti face ceva pentru 3 mil intr-un timp atat de scurt.
Nu vreau sa te iau la misto, sa-ti zic faze cu sex pe bani etc. dar totusi, varianta cea mai buna este sa le spui adevarul. O sa te certe, o sa-ti restrictioneze telefonul, dar gandeste-te ca ti-ai luat o piatra de pe inima.Grijile pentru aia 3 mil o sa-ti fac probleme la scoala, o sa te certi cu prietenii ca nu vor sa te ajute.numai prostii.
Eu ti-am dat un sfat prietenesc. O sansa ar mai fi promotiile la anumite produse. Dar asa ia timp, mult timp.

8 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Angajeaza-te o saptamana la o spatalorie auto.
Promoveaza o firma din orasul tau.
Vindee-ti telefonul bengos.

nony
| nony a răspuns:

Poi daca este pentru o cauza ¨nobilᨠde ce nu ceri paritilor, rudelor, sunt sigur ca te vor intelege, dar presimt ca povestea ta ascunde altceva thinking .fii sincera, si poate primesti niste ajutoare (prin sfaturi)

| lauracostina explică:

Sa fiu sincer am probleme cu factura de telefon...sad.si nu vreau probleme cu parintii.asa ca...

nony
| nony a răspuns:

Ok.Sa presupunem ca asa este, cum zici tu. Dar gandeste-te la varianta asta. Daca acum nu ai banii, mai tarziu de unde ii dai? Te imprumuta o colega (de ex).si tu ii spui ca-i dai in cutare data.Pana atunci nu faci rost de ei, si esti nevoita sa te imprumuti in alta parte.Vei merge din greseala in greseala pana vei ajunge sa faci o prostie.Si pentru ce toate astea? Ca iti e frica sa-ti asumi greselile. Ce o sa-ti faca? Minciuna are picioare scurte, iti garantez ca o sa ai mai multe probleme mai tarziu.Ai curajul sa le spui despre ce e vorba.Greseala recunoscuta este pe jumatate iertata.

| lauracostina explică:

Inteleg...si stiu ca ai dreptate nony. dar mi-e greu sa le zic...nu vreeau neaparat sa ma imprumut.ca stiu ca nu am de unde sa ii dau innapoi. dar daca pot face ceva pentru aceesti bani...

| r8driver a răspuns:

Nu mai vorbi asa ca se intelege altcevawinking

| lauracostina explică:

Ms. o sa vad.cred ca pana la urma le spun.ca alta solutie nu prea mai am...

| JeSa a răspuns:

Buna fata draga nu fi trista fiindca e pacat cate trasnai .mda.e pacat .sa minti si iar daca ascunzi, eu zic sa le recunosti fapta si le promiti, calmezi prin gestul tau cu timpul vizavi de ei printr-un serv. asumandu-ti un job la care sa-i rasplatesti cu timpul deoarece acesti bani mai ales acum pe criza asta nu-ti va da nimeni din contra ii vei speria.hahaa .mda glm. dar sa revin .deci totusi is bani ce de ii imprumuti de prin straini e iar rau ca nu vei avea de unde da si asa ca o concluzie mai bine imprumutete toata viata ta de poti doar de la familia ta deoarece ea iti este prietena cea mai adev. ca prieteni adev. nu exista,, ahh ca se dau ei,, e altceva. iar amici sa ai intreaga lume!, Ok bafta si le promiti ca asta e o invatare de minte la care vei lua aminte pe viitor de a indrepta!, noroc si numai bine!