Cati ani ai? Esti minora?
Pare ca tu nu ai contul de Paypal activat si nu esti eligibila si asta se poate intampla numai daca esti minora.
Am cont de paypal dar pare sa fie problema de la cont
Știți cum pot rezolva problema?
Te-am intrebat ceva si nu mi-ai raspuns!
Cati ani ai?
16 dar când am făcut contul nu am pus data adevarata
Contul tau de paypal este ilegal si invalid, de aceea nu-l poti folosii.
NU este legal sa detii cont de paypal sub 18 ani, fiind cea mai mare platforma internationala de plati din lume, unde nu se joaca nimeni cu conturi fake, ca vei fii blocat cu tot cu bani si vei regreta toata viata.
La paypal NU minti, ca acela este ca o banca unde ai obligatia sa pui datele tale reale, si sa te legitimezi cu Buletin sau pasaport, fiindca esti verificata legal!
Ei te VERIFICA foarte serios, iti verifica actele deidentitate si contul bancar, sa fie pe acelasi nume, adresa si data de nastere, fiindca eis e conecteaza la banca ta sa-ti ia $2 din cont, bani pe care ti-i inapoiaza numai dupa ce tu primesti in extrasul de cont bancar un cod de 4 cifre, pe care numai tu-l stii si paypalul ti-le cere, ca fericir=area sa fie corecat si legala.
Nimeni nu sejoaca cu paypalul, fiindca este exact ca o banca unde ai obligatia sa-ti pui numai datele reale!
Esti prea mica sa intelegi ce implicatii legale sunt acolo, dar tu ai cont ilegal si nu poti folosii Paypalul sub nici o forma.
Problema ta se va putea rezolva DUPA ce implinesti 18 ani, cand ai dreptul la Paypal, facandu-ti un cont legal, conform actelor tale din buletin si bancare.
Mulțumesc mult de răspuns, pai și dacă are mama cont de paypal pot sa pun contul ei o sa meargă sa retrag? Acum am văzut ca, contul de paypal este dezactivat
Mama ta poate vorbi in numele ei si actiona numai in numele ei.
NUMAI daca contul din tiktok este pe numele ei, atunci va putea sa retraga banii prin contul ei de paypal, facand dovada ca nu este hacker care vrea sa fure banii din alt cont.
Ar fii frumos când răspundem la întrebări sa și stim despre ce vorbim nu? Dacă nu ai nicio treaba cu tik tokul in general și nu știi despre ce vorbești am vorbit cu baietii de la tik tok și au zis ca am frecventat prea mult retragerea și trebuie sa aștept 42 de ore nu a avut nicio legătura paypalul merge complet perfect eu zic ca ar trebui sa răspunzi la întrebări aici pe TPU de care știi sigur ca știi ce vorbești?