Trebuie sa le cumperi o cutie din lemn cu intrare mare si o asezi in colivie. Le pui in cutie paie si astepti pana iti oua. Dupa asta le dai vitamine pentru mancare si apa. Perioada de incubatie consta in 25-28 zile. Le dai vitamine in permanenta (niciodata sa nu le lipseasca vitaminele!). le dai mancare ''VITA MIX+'' special pentru perusi (sa arate poza de pe cutie, eu m-am pacalit) apa proaspata in fiecare zi cu vitaminele ''POLIVIT'' (1ml la un l de apa). Penele cresc definitiv si puiul se hraneste singur la aproximativ 2 luni. In acest timp treuie sa petreci mult timp cu el pentru ca daca nu, se va salbatici. sa nu le dai seminte de floarea soarelui ca se imbolnavesc! fundita?
Buna! In primul rand cumparale un cuib special (se gaseste la magazinele de animale), in al doilea rand trebuie sa fie trecuti peste 4 luni amandoi(sa aiba hormoni amandoi pentru a se imperechea) si in al treilea rad si ti-o spun cu parere de rau, trebuie ca pui in colivie doi masculi si o femela pentu a alege femela cu ciene vrea sa ramana dintre ei doi ..mai cumpara inca unu in caz de vrei sa faca pui pentru. crescatorie sau etc.
Eu am 2 perusi ca tine...depinde si varsta lor iar maui demult am avut 2perusi mai batrani si mi-au facut oua pe jos(in colivie)ptc nu am stiut ca vor sa se imperecheze si au trait puii dar trebuie o cutiuta speciala totusi...ai rabdare cu eidaca au mai mult de un an punele o cutiuta speciala