Cei care spun de rau sint niste cacanari. Daca nu lucrezi in ultima spelunca de cartier si iti faci treaba bine, poti sa scoti inca 2-3 salarii lejer din bacsis. "Nu poti depinde de bacsis" spun dobitocii care viseaza la un job unde sa o frece si sa vina salariul indiferent de cum (nu) isi fac treaba. Exemplu - ieri s-a intimplat sa fie ziua mea iar cetateanul care ne-a servit a dat cu mucii in fasole de cel putin trei ori:
1. Il intreaba omul de salata de fructe, si el zice ca au fructe de mare. Nu, nu sub forma de gluma, plus ca si daca era sub forma de gluma... nu iti permiti sa glumesti in stilul asta.
2. Cer ficatei, ma intreaba cum vreau cartofii, ii zic la cuptor, imi aduce cu cartofi prajiti.
3. Mai comanda cineva de la masa un ceai, al doilea ceai, si specifica expres ca NU vrea cu fursec si dulceata. Ghici cum a venit ceaiul?
Consumatia a fost 162 RON, i-am lasat 3 bacsis cu oarecare stringere de inima. Eu i-am multumit totusi, el nu a zis nici macar la revedere. Cind il mai prind pe acolo, ii dau pina la ultimul banut si nici un leu in plus. Sa mentionez ca daca era totul OK ii lasam macar 8 RON bacsis? Uite cam asa sta treaba cu ospataria...