| DeeaEle007 a întrebat:

Bună.
Am și eu nevoie de puțin ajutor sa spunem, nici nu știu de unde sa încep.
Am un business, care de ceva timp îmi da bătăi de cap sa spunem, nu ma mai simt ok cu el, simt ca mereu trebuie sa se întâmple ceva rău.
Mereu stau în stres, în griji, parca nu am stare.
Nu pot spune ca nu se castiga din el, cumva rulez bani respectivi și mereu am bani în portofel pentru orice pofta ca maine fac altii ( este inchiriat spatiul).
Simt ca ma îmbolnăvesc deja am o luna de zile de cand am o durere constanta de cap, parca as renunță, dar nici inima nu ma lasă.
Nu știu cum sa mai fac, soțul zice ca asa este în afaceri ca e greu sa ajungi unde trebuie, am investit ceva bani în el.
Îmi e teama de un nou început cred si de aceea trag asa de mine, dacă știți un psiholog chiar as dori sa pot sta de vorba putin chiar și online.
Ce ați face voi în asemenea situații.
Sunteți dispuse mereu pentru noi începuturi?
Mulțumesc frumos!

2 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca ai o afacere, atunci in primul rand trebuie sa cunosti si sa stapanesti foarte bine domeniul.
In al doilea rand, trebuie sa ai un contabil bun, cu experienta in domeniul tau de afacere )sau asemanator), cu care sa te poti consulta ori de cate ori ai nevoie.

Poti schimba domeniul de activitate, daca este nevoie sau poti merge cu mai multe profile paralele.

| JullErika a răspuns:

Hey probabil te simți anxioasă. Încearcă să bei ceai de lavandă sau valeriana în loc de cafea timp de o săptămână sau două. Da să dechizi un business este greu. Dar deocamdată dacă îți merge bine nu te îngrijora. Poate îți ie frică de eșec și de a intra în datori. Încearcă să îți faci un plac de rezervă poate te ajută să te relaxezi.