Lol, ce interpretari nu am zis ca sper sa castig premiul cel mare mai formulez o data intrebarea: care sunt sansele sa ghicesc 1-2-3 numere! deci din 80 se extrag 20, iar asta face ca sansele sa fie mult mai mari! eu am ghicit de multe ori 2 numere, puneam 5 lei si castigam 65 de lei! asa ca...think again
Si apropo, petru Crissa27 - stiu asta, cazuri favorabile : cazuri posibile, dar faza e ca nu stiu cum sa calculez, deoarece nu trebuie sa ghicesc 1-2-3 numere din 80, si se extrag doar 6! se extrag 20! si sansele sunt mai mari si nu stiu cum sa calculez
Rezultatele la loto polonia imediat dupa extragere le poti gasi pe site ul www.lotopolonia.info cat despre probabilitatea de castig, nu stiu exact. oricum la 3 numere ai cota buna, 61 aproximativ. Dar daca urmaresti numerele o sa vezi ca anumite numere se repeta zilnic. Bafta!
Salut! Cotele la loto polonia variaza, ele sunt aproximativ: 1 numar - cota 3, 5
2 numere - cota 14
3 numere - cota 60
4 numere - cota 275
5 numere - cota 1250
6 numere - cota 6500
7 numere - cota 25000
8 numere - cota 125000. Rezultatele le gasesti pe acest site: http://lotopolonia.info Il recomand numerele sunt postate aproximativ dupa 5 minute de la extragere. Succes la loto, o zi buna!
Pai si ce sa faci sa castigi la loto sa ai o galeata cu rahat langa tine si atunci ghicesti numerele sigur.incearcca bafta!