| Teodora_Elizabeth_1998 a întrebat:

Buna,am un card star forte luat cu un credit de nevoi personale, creditul l-am achitat tot însă mi-a rămas cardul, țin sa menționez ca nu am depus de 2luni bani pe el dar ma trezesc pe contul personal ca îmi trage bani dar nu îmi arată unde se duc banii respectivi și pe acel card mai aveam bani dar am rămas pe 0, oare de la faptul ca nu am depus bani pe card pana pe data de 25?

8 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ma trezesc pe contul personal ca îmi trage bani dar nu îmi arată unde se duc bani respectivi.
Unde te trezești? Pe care cont personal? Unde vizualizezi că ți se iau bani din cont? Pe un extras de cont bancar, se vede tranzacția toată, de unde vin bani în cont, unde pleacă și de ce.

| mi25 a răspuns:

Sunt carduri pentru care se retine comision de gestionare, chiar daca nu ai bani pe el.

| darrio2007 a răspuns (pentru mi25):

Si de unde ii retine, de la vecinul de bloc?

| mi25 a răspuns (pentru darrio2007):

Il pune in executare silita. Nu te pune cu bancile, ele scot bani si din piatra seaca. Dar il lasa pana la limita maxima de precriere, ca sa se adune comisioanele si penalitatile. Am avut un caz in care a platit peste 50 de lei.

50 de lei? Putin.

Asta comisioanele, dar nu si executarea silita.

Executarea silita este altceva. In acel moment intra executorii pe fir. Abia mai tarziu se vor vedea cat va trage banca si executorul. Am trecut prin asta dar nu cu banca.

Da, ai dreptate. Dar sa stii ca marile banci au incadrat executor judecatoresc. Eu am rezolvat doua cazuri cu asemenea executori.