| Bibi727828272 a întrebat:

Bună. Am un prieten din Tunisia, momentan el locuiește în Germania (nu permanent deoarece nu poate) și vrea să vină în România să muncească aici, să aibă documente ca să poate trăii aici, nu știu, eu nu prea mă pricep dar mi-aș dori să îl ajut…el are 23 de ani și știe 4 limbi fluent dintre care Germană, engleză și franceză. Știți cumva unde ar putea lucra în România? Și să poată sta aici?

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Lasa-l sa stea in Tunisia, ca nu are drept de munca legala in Romania, ca nu stie sa faca nimic chiar daca bungheste 4 limbi straine.
Daca era doctor in stiinte sau cine stie ce geniu, imediat ii dadea Romania viza, dar din astia care nu au nici o calificare, chiar nu avem nevoie de ei.

| DragosDeLaDabuleni a răspuns (pentru Violleta2022):

Buna violetta cand o sa vorbesti tu 4 limbi straine atunci sa ne contactezi! hasmokar mami que guapa!

| Violleta2022 a răspuns (pentru DragosDeLaDabuleni):

Vorbesc fluent 3 limbi straine, baitel si o functie de conducere intr-o companie straina.

| Violleta2022 a răspuns:

Poti totusi sa-l ajuti daca vrei atata de mult, cum spui ca-ti este prieten bun... ii faci acte legale de chemare in tara, "viza de turist", chemandu-l la tine, oferindu-i casa, masa, si transport pe toata perioada sederii lui in tara si el poate veni imediat.

| mihai69 a răspuns:

Dacă nu are permis de muncă, nu poate.

| Furnicuta000 a răspuns:

Stai linistit ca prietenul asta o sa stea cat o sa stea si o sa plece si o sa uite ca te-ai stresat pentru el, tarile lor de destinatie sunt Germania, Spania etc nu Romania, nimeni nu viseaza sa ramana in Romania.

| MistarGoGu a răspuns (pentru Furnicuta000):

Zici? Se duc prin Jermania aia cu mintea robotizata și fixista! Când se lovesc de birocrația nemțească și de stilul lor închis și rece de oameni îți garantez ca vor prefera o tara mai lejera ca România!

| Furnicuta000 a răspuns (pentru MistarGoGu):

Pt bani stai si sa fii sluga la nemti decat sa traiesti de pe o zi pe alta in Romania

| KovacsB a răspuns:

Daca este musulman poate are deja vreo 4 neveste, asta am intentionat sa zic in raspunsul pe care v-ati grabit sa-l raportati.