| Bilibistroc13 a întrebat:

Bună!
Am văzut pe olx un anunț despre diferite proiecte cu plată între 100-800 lei.
Am mers, m-am înscris (am plătit 250 lei pentru administrarea contractului pe an)
Ulterior, am fost selectată pentru a face reclame, la fiecare ședință fiind machiată, coafata profesional, iar la final plata de 500€ (ședințele se desfășoară doar o dată pe lună)
Pentru a obține aceste beneficii (bani) trebuie să "investesc" 600€, iar banii îi voi primi abia după ce achit integral suma. Menționez ca am achitat deja 1000 lei din cei 3000 (600€)
Agenția se numește Actors Talent Group și are sediul pe Mihail Kogălniceanu 29, București.
Vă rog mult să-mi oferiți cat mai multe detalii în cunoștință de cauză!

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
| Solane a răspuns:

Este TEAPA!
Si e veche. Cum de nu ai stiut? Nu le mai da bani. Nu vei primi nimic.

| Bilibistroc13 explică (pentru Solane):

Ideea este ca am semnat și un contract… iar tipa respectiva îmi spune ca pentru a-l rezilia trebuie sa achit o suma care ajunge aproape de cei 600€…

| Cristinna18 a răspuns (pentru Bilibistroc13):

Cred ca trebuie făcută o reclamație la politie, ANAF

| Bilibistroc13 explică (pentru Cristinna18):

O să merg să mă interesez la poliție să văd ce se poate face. Mulțumesc!

| Solane a răspuns (pentru Bilibistroc13):

Bineinteles ca cere banii. Nu da nimic. Fa-te ca ploua. Daca insista, spune-i ca o reclami la politie. De fapt, chiar ar trebui sa o faci.

| Bilibistroc13 explică (pentru Solane):

Așa o să fac, mulțumesc pentru sfaturi!

12 răspunsuri:
| KovacsB a răspuns:

1000 de lei pierduti.

| Bilibistroc13 explică (pentru KovacsB):

Și dacă am semnat un contract? Ce pot face?…

| KovacsB a răspuns (pentru Bilibistroc13):

Contractul ala nu valoreaza nimic.

| Bilibistroc13 explică (pentru KovacsB):

Te ai confruntat cu situație de genul? Mă interesează dacă sigur nu valorează nimic să pot face demersurile necesare.

| Bilibistroc13 explică:

Să-mi spună și mie cineva care a lucrat cu ei dacă într-adevăr a primit vreun ban, nu doar a dat. Tare curioasă sunt.
Mulțumesc!

| Cristinna18 a răspuns:

Bună seara, cred ca m-am pacalit și eu astăzi, am achitat doar taxa de 250 RON comisionul agenției și am primit un bon pe care nu se distinge nimic, nici firma nici cui, absolut nimic, cred ca este teapa

| Bilibistroc13 explică (pentru Cristinna18):

Nu mai achitați nimic… este țeapă clar, acum mă străduiesc să văd ce pot face să mi recuperez banii sau măcar să nu mai fiu nevoită să plătesc în plus… vă țin la curent cu ce rezolv