| TheRealAnonim a întrebat:

Buna, am vazut pe un site un PS4 la 13 milioane si unul la 18 milioane. As vrea sa stiu daca la cel de la 13 milioane merg toate jocurile(500 Gb) Sunt diferente multe intre cele doua? Incerc sa-mi astrang singur banii de unul big grin

Răspuns Câştigător
| Alexuţ02 a răspuns:

Salut, ăla la 18 probabil e PS4 PRO, varianta care are 4K, iar cel la 13 este Slim

Jocurile sunt compatibile între ele, diferență fiind doar la grafică.

PS4 PRO - 4k
PS4 Slim - 1080P

Sper că te-am lămurit

| TheRealAnonim explică (pentru Alexuţ02):

Mersi frumos

A da, si pana cand o sa fac eu banii aia, o sa mi astrang si pentru spider man ala (jocul) cam pentru ala vreau, is mare fan :c (era mai ok daca era TASM)

| Alexuţ02 a răspuns (pentru TheRealAnonim):

L-am vazut, e tare fain jocul ala, nu te plictisesti.

Pai, diferenta e doar de grafica, atat. de FPS nu prea.

Daca ai TV 4K ti-am spus, PS4 Pro, daca nu, PS4 Slim e cea mai buna alegere

Da, mersi mult big grin

Buna, din nou laughing la ce consola ar merge un tv horizon 22HL750

| Alexuţ02 a răspuns (pentru TheRealAnonim):

Salutare
Xbox One S
PS4 Normal sau PS4 Slim

Toate sunt bune - calitate / preț

10 răspunsuri:
| ziftode a răspuns:

Poate pui si link-uri, asa, de chestie, daca nu vrei numai raspunsul cuiva care toata ziua mananca pe paine PS4 (vinde, lucreaza in domeniu, face service, etc.)

| TheRealAnonim explică (pentru ziftode):

Puneam, doar ca am vazut la cineva pe telefon happy

| Alexuţ02 a răspuns:

A da, recomand Media Galaxy, mi se par cei mai ok, eu doar de acolo cumpăr, console, jocuri, laptop, etc.

Mult noroc

Recomand PS4 PRO dacă tot vrei ultimă generație și ai Tv 4K. dacă nu, PS4 Slim e mai mult decât suficient

Daca nu sunt probleme la jocuri imi iau PS 4 slim, pentru ca nu vreau sa mi l cumpere ai mei, vreau sa mi l cumpar singur, l-am vazut la 13 milioane si ma gandeam ca are diferente mari fata de celalalt, mersi frumos! big grin