Ca să poți plăti cu ușurință o rată de 59.4 EURO
Ar trebui să ai venituri lunare de 1398.50 EURO.
Dacă veniturile tale sunt mai mici de această sumă, poate te gândești să aduci un codebitor, un girant sau o garanție pentru a putea obține creditul. Sau poți aplica pentru un împrumut mai mic.
Ca să poți plăti cu ușurință o rată de 59.4 EURO
Ar trebui să ai venituri lunare de 398.50 EURO.
Dacă veniturile tale sunt mai mici de această sumă, poate te gândești să aduci un codebitor, un girant sau o garanție pentru a putea obține creditul. Sau poți aplica pentru un împrumut mai mic.
Calculul tău este
Dobânda anuală efectivă
7.99%
Rata lunară
59.40 EURO
Află ce venituri ar trebui să ai pentru această rată
Suma totală de plată
3, 631.70 EURO
vezi bt https://www.bancatransilvania.ro/credite/calculatorul-de-rate/calculeaza
Nu am inteles, operatorul bancar iti spune "scoring prea mare"?
Tu cu cine discuti acolo, nu vorbeste romaneste?
Nu poate sa-ti explice de ce te refuza?
In principiu, stiu ca imprumurile bancare si credit cardurile se ofera DUPA 12 luni de la angajare si contract permanent de munca.
Pentru tine nu are sens, pentru cel ce te împrumută are. El are nevoie de garanții minimale că își va recupera banii. Dacă ai nevoie, caută soluții să rezolvi nevoia.
Nu ai istoric, asa cum spui nu ai luat niciodata credit.Cred ca banca aia asa o sa te tina,schimba banca,du-te si fa cont la alta banca.
Sa iei f usor credite trebuie sa ai ceva istoric,sa mai fi luat,apoi sa fii de asta genu lalait,sa platesti minim,sa poata ei sa mulga de la tine interes,sau cum se zic e dobinda,aia nu prea is curiosi de astia ce iau credit, apoi platesac imediat, ei cum mai fac bani
Dar stii ce faci? Mergi si la alte banci si intreaba, deci nu-i nevoie sa faci cont la aia, intrebi si care iti da, faci cont la ei si pe astia ii saluti din mers
Câți ani ai? Ce scor de credit ai? Ești căsătorită? Locuiești singură? Ce salariu ai?(o medie dacă nu știi exact)
Nu ai menționat salariul, ci un interval care nu prea e de folos, tocmai de aia ți-am cerut o medie.
Scoringul tău nu poate fi prea mare dacă nu ai mai avut credite, ci este prea mic. Cel mai probabil sunt mai mulți factori care îți scad scoringul, dar eu mizez pe vârstă și faptul că ești necăsătorită.
Am pățit aceeași chestie la primul meu credit la 21 de ani, și am reușit să îl fac doar după ce am "vorbit" cu cineva din interior, care a putut să-mi scrie în dosar că sunt căsătorit, după care creditul a fost aprobat.
Mai încearcă să faci simulări la bănci, să te duci o dată pe săptămână, și foarte curând vei reuși.
Incearca NOVUM Credit, Viva credit.
Sunt IFN uri.
Mai scade din suma ca 3k euro nu iti da nimeni.
Vezi pe 8000-10000 ron.
Incearca si la alte banci. Cauta un broker financiar serios si va gasi el banca potrivita.
Este din întâmplare lângă mine un prieten care lucrează la un call center recuperator de bani de la răupladnicii care au luat credite de la un IFN
Si el zice că îti dă cu bucurie banii 3000 euro dar ca să fie corect cu tine zice el să fii atentă la DAE că ți-l pune la 3000% / an chiar dacă tu împrumuți banii pentru 16 zile
sau pentru 6 luni
să zicem ca și dobândă este dispus să îti ofere credit-ul cu o dobândă doar de 16%
Tu vei restitui banii in decurs de 6 luni să zicem
Să zicem că vei restitui si dobânda toată la timp toate bune și frumoase.
Dar ceea ce scria cu scris mic și mărunt în josul paginii contractului tu nu ai citit și ai semnat contractul in care scria că DAE la ei este de 3000% / an si tu chiar dacă restuii banii in 24 ore in intregime tu te obligi să plătești acest DAE aferent anului respectiv adică 3000% DAE
Depinde ce suma ceri si pe ce perioada. Probabil ei considera ca reprezinti un risc prea mare. Cere-i sa-ti dea mai multe detalii!
La Raiffeisen am aplicat pentru un Flexicredit din aplicatie si l-am primit in cateva minute.
Ai fost la banca la care ai cardul si i-ai intrebat de ce te refuza mai exact daca nu ai avut probleme cu credite intarziate sau alte proti de genul? Daca nu, du-te... Probabil au probleme cu datele tale sau in cel mai rau caz cineva s-a folosit de datele tale sa ia credite, este putin probabil dar este o posibilitate.