Undeva la 1200-1300 lei.
Si program de lucru zilnic de 9-10 ore.
Ca asa-i la incepuyt in primii ani de munca, s tai peste progarm si muncesti sa inveti tot.
1200-1300 erau probabil acum 2-3 ani. Iar programul e de 8 ore + 1/2 ora pauza de masa, uzual 9-17:30 de luni pana vineri. Daca ai noroc si prinzi o sucursala fara prea multa clientela e chiar destul de lejer, oricum e un job bun daca ai noroc sa intri.
Dar lucrezi in domeniu sau de unde ai aceasta informatie? Am nevoie de un raspuns concret si sincer.mersi!
Lucrezi in acest domeniu sau de unde ai aceasta informatie? Am nevoie de un raspuns concret si sincer.mersi!
Dar tu lucrezi in domeniu sau de unde ai aceasta informatie? Am nevoie de un raspuns concret si sincer.mersi!
Bancile sunt companii mari, multinationale, cu grile de salarizare bine stabilite si destul de omogene in plan teritorial deci linkul de care ti-am spus este cat se poate de credibil.
Raspunsul este foarte concret, pentru ca nepotul meu a lucrat 6 luni intr-o banca, dupa ce a terminat facultatea economica, crezand ca va ajunge director peste noapte...din pacate, a fost pus in ghiseu la operatiuni bancare si a plecat dupa 6 luni, cand era ruptd e stat pana la 7-8 seara sa faca toata munca si salariul era minim pe economie. deci, sursa este 100% adevarata!
Invata sa cauti cu Google ca gasesti raspuns la toate intrebarile:
http://www.economica.net/......35179.html
Logic ca am cautat pe google, dar fiindca nu am gasit nimic concret, am ales sa apelez la TPU, pentru asta exista aceasta platforma sau ma insel?
1200 e salariu de debutant in meserii care nu necesita nici macar liceul (ex. ajutor patiser, ajutor de bucatar, ajutor de...). Am vazut si oferte de 1500-1600 net pentru vanzator/casier supermarket, operator depozit, etc. Pentru banca iti trebuie facultatea de finante-banci sau macar studii superioare economice de alt fel.
Lucrezi in domeniu sau de unde ai aceasta informatie? Am nevoie de un raspuns concret si sincer.mersi!
In Romania majoritatea salariilor sunt de 1500 brut si net 1150. Deci probabil asa este si acolo depinde si de patron, poate sa îți promita 15 mil in mana si sa iti dea 12, si peste o luna de cand ar trebui sa ti dea
Fata vrea sa se angajeze la banca, nu la patron de firma de constructii daca plateste cand vrea si cat vrea
Net?
1200 bani in mana
lvr întreabă: