| anonimusf001 a întrebat:

Bună! As avea nevoie de părerea voastră! Am o anumita suma de bani pe card și ținând cont ca nu știm ce se va întâmpla pe viitor cu băncile, conturile bancare, sau chiar banii în sine (dacă vor mai avea valoare sau nu)
Cum ar fi mai bine? Sa scot banii de pe card și sa ii schimb în euro? Sau mai bine rămân in lei? Se tot aud zvonuri ca băncile vor fi blocate și nu vei mai putea sa scoți banii, doar în momentul când își vor reveni.

12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Care zvonuri, de la coada la branza, sau aia de ulei? rolling on the floor
Eu zic sa-ti pasterzi banii in banca, ca nu risti sa te calce hotii si sa ramai si fara aia care-i ai.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cine o sa blocheze bancile si de ce?

| anonim_4396 a răspuns (pentru suntserios):

Au fost probleme tehnice când nu puteai retrage sau depune banii pe card. La asta se referă. Cred.

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, alea durează 1 ora, 2...mergi la alt bancomat

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu te lua după zvonuri apocaliptice și gen teoria conspirației și fake news. Sistemul financiar bancar este foarte solid. Pe el se bazează economia toată. Depozitele bancare sunt asigurate până la suma de 100000 Euro. Asigurările sunt reasigurate și ele.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Depinde ce intelegi prin "anumita suma de bani". Daca suma aia nu e de mers la o bere, as cumpara BTC, Dogecoin, BNB, si BAT. De toti banii. Nu se blocheaza bancile prea curand, oricum. Inflatia e in floare, pe de alta parte.

| Frank51 a răspuns:

Stai liniștit că nu-ți pierzi cei 76 de lei.

| mastadont a răspuns:

Dacă ești așa îngrijorat atunci investește în aur, acesta nu se va deprecia nici-o dată fiind cea mai sigură investiție.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu lua decizii după "zvonuri". După atâtea zeci de ani în care au mers băncile, conturile bancare și banii au avut valoare, ce te face să crezi că fix acum totul se va schimba radical? Și dacă spui că banii nu vor mai avea valoare, ce relevanță are că-s euro sau lei?
Eu zic să nu te pripești, tot ce poți face e un cont de economii, pe care să îl păstrezi neatins pentru orice eventualitate.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cont de economii? Nu investiții? Că toți bagă pe gât "Investește! Investește!" Da, in ce? In nimic? Nici nu zic in ce. Antreprenori cretini.

| badpanda a răspuns:

Daca ai multi ca Bill ii investesti intr-o fabrica de vaccinuri.
Profit garantat.

| svenhassel13 a răspuns:

Eu zic sa i schimbi in dolari. e cel mai sigur