| sNukki a întrebat:

As avea niste intrebari pentru voi big grin
1. Daca v-ati deschide o societate, ce domeniu de activitate v-ati alege, dar un domeniu din care sa iti iasa un profit bunicelbig grin nu sa dau faliment in primul an? Stau aproape de Litoral, in zona Mangaliei.
2. Fondurile europene pentru societati sunt nerambursabile?
3. Ce trebuie facut ca sa poti beneficia de Fondurile Europene?

Va rog sa raspundeti fara bataie de joc big grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Domeniul? Uita-te in jurul tau, fa-ti timp cateva zile si parcurge orasul Mangalia si localitatile din imprejurimi, vezi ce exista deja si ce anume te nemultumeste la fiecare "activitate" in parte. Din punct de vedere al clientului, nu al patronului. Trage CONCLUZIA. (Exemplu: toate magazinele in care vrei sa intri sunt inconjurate de hartii si gunoaie, in magazin este un miros dubios, nu este aranjat si nici prea curat. CONCLUZIA: pentru un pret modic trebuie sa convingi si sa negociezi proprietarii sa iti dea pe mana "managementul" locului - la intrare in magazin stanga dreapta cate un cos de gunoi care seara se introduc in interior, dupa ce se golesc. Relook nou pentru magazin, putina vopsea, indepartarea panzei de paianjen, improspatarea magazinului o data pe trimestru, disparitia lipiturilor a fel de fel de anunturi pe hartie cu scris de mana; curatenie de primavara si toamna la sange; o sigla a magazinului care sa apara si in ziare, scolirea vanzatoarei/vanzatorului pentru a seduce clientii; dupa ce toate acestea sunt gata - organizati o parada a modei si redeschideti publicului un magazin cu noi principii, practic re-inaugurarea unui magazin, plecarea intr-o noua directie. Totul depinde de tine. Probabil ca poti face acest lucru si cu un contract de prestari servicii intre tine si patronii respectivi pe perioada limitata. Nu cred ca poate fi obligatorie deschiderea unei societati pentru asa ceva. Daca dupa 3-4 luni vezi ca ai clienti si munca ta prinde bine, atunci fa-ti societate!

In prezent si in viitorul apropiat investitiile trebuie facute in afaceri care sunt un real folos pentru comunitate.
Clientii trebuie priviti ca sursa de profit, atentia ta trebuie sa fie centrata pe multumirea clientilor, atat ca preturi afisate de tine, cat si calitate in servirea acestor clienti.
Daca nu respecti aceste doua conditii primordiale nu vei reusi curand.
Este de la sine intels ca trebuie sa iti asiguri si traiul tau zilnic plus o rezerva periodica de reinvcestire in afacerea ta pentru a o face sa se mentina in viata.

Fondurile europene exista si sunt anumite fonduri nerambursabile, s-ar parea ca sunt doar pentru societati si pentru asociatii ONG, nu si pentru persoane fizice. Ramane de verificat.

CA sa poti beneficia de fonduri trebuie sa ai afacerea demarata de o anumita perioada de timp deja, trebuie sa ai o participare de un anumit procent in bani sau natura, pentru a obtine ajutorul financiar care te intereseaza.

Da, cineva care gandeste ca tine si respecta ce am scris in prima faza are mari sanse de a demara o afacere gandita, dupa demaraj ai mari sanse sa beneficiezi de fonduri europene sau din tara - nerambursabile.
Trebuie sa fii bine informat in toate privintele. Ia notite, vor fi atat de multe informatii incat nu le vei putea retine.
Felicitari pentru idee. Si eu cred in ROMANIA.

4 răspunsuri:
| AfRodiTa_4919 a răspuns:

Investeste in tine. nu ti bate capul ca fonduri europene. e umblatura. consum de energie. no sens.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Vrei sa investesti in Romania?
Esti sigur?

| sNukki explică:

Da, as vrea sa investesc in Romania... Romania ar putea deveni un stat foarte important daca cei de la Guvern si-ar face treaba, daca nu ar fi prea ocupati cu umplerea buzunarelor proprii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut
citeste acest articol, sigur iti va veni IDEEA:
Cum sa scapi definitiv de cainii maidanezi cu 5 lei pe luna
http://www.adoptiicaini.ro/......i-pe-luna/

este legat de ce ti-am scris mai devreme - sa faci ce faci gandindu-te la cei din jurul tau mai intai - pret si calitate fara concurenta!
o zi buna, sau, pentru tine, o afacere buna!