Nu e in Bacau dar poti da comanda aici de laptopul asta. http://www.pcgarage.ro/......ghz-linux/
Poti cauta pe ocazii.ro la laptopuri si din regiunea in care esti depinde la bani astea este putin cam greu sa gasesti! eu sunt din bucuresti! am laptop de vanzare mai bun decat ce ceri u! are procesor de 2, 1 Gherti, 3 GB la ram, placa video 256 parca, are telecomanda este compatibil si wind wista eu am pe el wind 7, are wireless, boxe la el boxele sunt prin usb, placa de sunet 5. 1 suporta si sistem, are camera web incorporata de 1. 3 mg pixeli, casti la el actele tot arata impecabil este Hp este luat din Florida am si mouse original de la microsoft! Laptop hi pavilion dv 2000 uitate pe net si o sa vezi un model asemanator ca al meu este pe negru! dar pretul este de 20 de milioane! cu tot ce are nevoie la acesta! eu pot sa ma duc la tara saptamana viitoare dar undeva in targul frumos este la 40 de kilometri de iasi! deci ti-am zis in caz de ceva da-mi mesaj si negociem! ajtep si funda
Dar sa stii ca nu pot sa las mai putin mde 20 de miloane daca parcurg eu drumul! intelegi? adica daca vrei negociem uitate pe net la poze! sa vezi cum e daca vrei ii fac si eu poze! eu zic ca merita! in romania gasesti un laptop ca asta la 30 de milioane poate si mai mult! am si telecomanda la acesta incorporata 3 iesiri de usb poti sa iti faci cd-uri personalizate adica sa iei un cd cu 2 fete la fel dar pe una poti sa scrii ce vr u! am facut si eu unul cu muzica si pe el scrie Caramel-Xdata