Eu zic să renunți. Altfel, te vor găsi ai tăi "puțin spânzurat" din cauza pierderii unei sume imense de bani. Nu tot ce zboară se și mănâncă, așa cum nu orice promisiune de câștig rapid și mare este adevărată. E doar o schemă mai complexă de a te ușura de bani.
Mai bine investești în aur, sau argint.
Eu zic sa-ti vezi de treaba 1 componentele pentru minat sunt foarte scumpe 2 sa ajuns ca nu mai scoti bani pe investitie niciodata.
Totusi sunt curios de ce ai investi in asa ceva nu ai verificat piata vorbeste cu cineva care sa batut de problema asta cu adevarat.
De ce crezi ca sunt scoase riguri de minat pe olx garla sunt?
Daca inca nu ai inteles care e faza cu cripto e tot o manevra mai sofisticata de a scoate bani de pe oamenii credulii nu este departe de renumita schemp ponzi.
Poti citi un pic despre aici:
https://ro.wikipedia.org/wiki/Schem%C4%83_Ponzi
Știi totuși că crypto înseamnă și altceva decât minat nu? Și dacă înțelegi cum fluctuează piata poți face bani. Dar e foarte mult de studiat.
Mentalitatea româneascăde aia suntem așa cum suntem super nasol efectiv am cerut o carte doar ca să mă documentez mai bine suntem vai de capul nostru, mi-e milă bă! Eu zic că vreau o carte de cryptocurrency și el îmi zice de minat ))) cryptocurrency nu e doar minat
11treesky11 întreabă: