Eu sunt lider deja, am 11 reprezentnati in echipa! nu conteaza varsta pe care o ai, dar inscrierea se va face pe numele unei persoane majore, parintii tai de exemplu! Sunt lider de 5 ani in Avon si te pot ajuta si pe tine sa evoluezi, si sa beneficiezi de toate promotiile Avon! plus, ca faci banii tai de buzunar si primesti produse gratuite! astept un mesaj pe privat cu numarul tau de telefon si discutam mai multe!
Eu sunt reprezentanta la ORIFLAME. Spre deosebire de Avon, la oriflame primesti comision mai mare. Astfel ai 23% comision pentru comenzi intre 50-249 lei, 30% comision pentru comenzi intre 250-499 lei si 40% comision pentru comenzi mai mari de 500 lei. Daca doresti mai multe informatii : m.camiii@yahoo.com
Trebuie sa ai buletin si sa ai peste 14 ani, dar poti lua buletinul mamei tale. Uite un link care te poate ajuta: http://www.catalog-avon.ro/reprezentant-avon.php.Funda?;;)
Hei si eu sunt reprezentat avon si pot sa te ajut daca vrei cautama pe facebook pe fytzomena fyt am si eu 13 ani si sunt de vreo 12 campani reprezentant si imi place
LorenaElena186 întreabă: