| alina58 a întrebat:

as dori sa stiu daca la Bilantul contabil este admis sa folosesti un cont de mai multe ori....de exemplu contul 431 il am si la dar si la Datorii... il pun in ambele locuri? Va multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La creante nu ar trebui sa fie inregistrat, cred ca este gresit inregistrat, in cazul in care sunt creante de recuperat de la bugetul de stat mai repede s-ar folosi contul 4482 (Alte creante privind bugetul statului)

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La datorii si la mai ce ai pus?

| alina58 explică (pentru anonim_4396):

Am gresit cand am scris...la datorii si creante...desi nu inteleg foarte bine cum e posibil!

| alina58 explică (pentru anonim_4396):

Ok, iti multumesc pentru ajutor!

| anonim_4396 a răspuns (pentru alina58):

La creante nu ar trebui sa fie inregistrat, cred ca este gresit inregistrat, in cazul in care sunt creante de recuperat de la bugetul de stat mai repede s-ar folosi contul 4482 (Alte creante privind bugetul statului)

| alina58 explică:

Am uitat sa scriu Creante*! Contul este la Datorii si Creante desi nu inteleg cum e posibil!

| agnessme a răspuns:

Daca nu ai gasit inca un job perfect.......mai ai o sansa! copiaza linkul http://adv.justbeenpaid.com/? r=rh2h7V6zGi&p=jssbooster14 poti simplu sa lucrezi de acasa, FREE time. nu trebuie sa stii calculator, decat sa tastezi! BAFTA! ASTA E SANSA TA! vei fi ghidat pas cu pas. scapa de datorii