Pai, sa ceri parintilor. Sau. sa iti iei o slujba, sa ajuti pe cineva. sa-i ajuti pe parintii tai cu treburile de acasa [si ei iti vor da bani in curs. ], sa speli masini ) [n`am alta idee], poti face bratari ale prieteniei si sa le vinzi [sau diferite chestii ]. Cum a spus si robert, sunt foarte multe solutii, doar trebuie sa te gandesti.
Funda?
Add online_cosmetics@yahoo.com pentru detalii. Inscriere gratuita si fara comenzi obligatorii pe campanie: vezi profilul meu
Banuti in plus ca sa faci simpli si rapid iti recomand Avon. Este o firma recunoscta de Casa Regala a Romaniei si este un brand global.
Eu iti recomand sa incerci pentru ca toate fetele cunosc brandul Avon si fiecare persoana care o cunosti iti poate comanda pana la 20 lei o comanda. Gandeste-te daca ai 100 de prietene si toate iti comanda de 20 de lei din start ai o comanda de 2000 de lei din care 800 de lei banutii tai. Banii acestea ii castigi doar vorbind cu prietenele tale
Gabriela Sandica
Senior Coordonator Avon si Ambasador AVON!
Pagina mea personala
Daca te pricepi la calculatoare, poti sa ii ajuti pe cei care au probleme cu ele. Poti face coafuri contra-cost, sau sa te dezbraci la webcam. Sunt multe solutii.