anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa imi iau un psp 3000 sau 3004 la vreo 300-400 lei, exista asa de ieftin?

Răspuns Câştigător
| Sacred75 a răspuns:

1 PSP 3000 si 3004 sunt unul si acelasi lucru, numarul depinde de regiunea unde este fabricat
2 Te sfatuiesc sa NU iti cumperi PSP 3000 deoarece acesta NU poate fi hackuit, adica iti trebuie UMD-uri pentru a juca ceva.
Ia-ti mai bine un PSP 2000, este aproape la bun ca 3000 si in plus ai extrem de multe jocuri de unde sa alegi, te vei plictisi foarte repede cu un PSP 3000

| jeffery a răspuns (pentru Sacred75):

Din intamplare un prieten de al meu are psp 3004 slim, nu stiu ce abureli, si l-a hackuit FARA NICI O PROBLEMA.

| Sacred75 a răspuns (pentru jeffery):

PSP 300 NU poate fi "hackuit", unele POT fi hackuite daca au o placa de baza specifica (nu ii mai stiu numele ) si firmwareul sub 5.03.
Daca incerci sa modezi un PSP 3000 risti sa ti-l brickuiesti.( no chance of repair it)

| jeffery a răspuns (pentru Sacred75):

Corect ce spui, probabil, cu placa de baza specifica...dar colegul meu a facut rost de un hack pentru 6.31 parca...

Anyway, i l-a deblocat un "baietaslaughing". Oricum nu ma pricep eu la de-astea prea mult.

10 răspunsuri:
| reteteculinare a răspuns:

Este ok, urmezi un tutorial de pe internet pentru decodare si ai rezolvat.

| DamieNzoor a răspuns:

Salut...am eu un psp app nou-nout de vanzare. daca mai esti interesat ast un msg

| jeffery a răspuns:

Acum cateva zile imi spunea colegul meu ca mai sunt pe la amanet, la mana a doua, dar 100% functionale (adica vrajeli cu carcasa zgariata, etc) 350 lei. Cu un pic de noroc gasesti cu 400 lei dar fara incarcator, fara niciun accesoriu. Doar PSP-ul si bateria. In principiu, nu e prea ok afacerea la bugetul asta, anyway.

| roormaf12 a răspuns (pentru jeffery):

Prin ce oras?

| HaLoG3N a răspuns:

Se gaseste am un coleg de cls care are psp si l-am intrebat daca l-ai da cam cu cat? si el mi-a zis mai jos de 4 bastoane nici nu discutastraight face

| roormaf12 a răspuns (pentru HaLoG3N):

rolling on the floor...eu am gasit unu cu 600 lei dar na imi trebuie mai ieftin

| HaLoG3N a răspuns (pentru roormaf12):

Nu stiu acum depinde de ce buget ai cat esti dispus sa daistraight face