Doctor... daca faci operatii e foarte bine de tine.Castigi bani pe banda rulanta in "plicuri". Probleme de sanatate exista intotdeauna indiferent ca e zi sau noapte, zi obisnuita sau sarbatoare.
Apoi urmeaza aia care fac dreptu si ies notari/avocati etc. si prostesc bosorogii la procese le amana cazurile din 3 in 3 luni si asa trec anii si se umplu de bani.
In ziuz de azi cea mai banoasa este manager de firma cel sau cea care se ocupa cu toata firma aceasta este cu adevarat o meserie foarte banoasa este si doctor avocat judecator
Prostitutia e cea mai veche meserie cautata vreo data si nici nu o sa piara dupa piata, deci ramane a fost si o sa fie cea mai buna meserie din lume si banoasa bineinteles.
Nu exista meserii banoase ci doar oamnei de succes care au excelat prin ceva. Daca vrei sa castigi ceva bani inceraca pentru inceput aici www.metropolitan-ro.blogspot.com
Avocat
Programator(sau nu stiu cum i se zice, oricu trebuie sa fii as la informatica)
Farmacist(da, spre uimirea mea cand am aflat de la o cunostinta)
Broker
Si...ar mai fii cateva
...printre care si in politica! (se castiga foarte bine, de pe urma noastra)
Medic... o meserie de viitor:X
nu cred ca exista medic somer
sunt foarte cautati medicii; x
eu cand ma voi duc la facultate voi alege medicina sau relatii internationale...comunicare
aaa, si traducatorul :X
este o meserie de viitor
Incearca sa investesti in actiuni la o firma cu o cifra de afaceri cat mai mare pentru inceput (asta cand vei dispune si de ceva fonduri) te pup. o zi faina!
anonim_4396 întreabă: