Cel mai usor e prin curier: zici ca trebuie sa-ti aduca ramburs x lei, curierul tii aduce. Mai nasol e prin posta. Trebuie sa completezi doua hartii. Mergi la posta si iti explica acolo. Nu e greu, doar ca e mai complicat.
Buna 1234abcd, Daca vrei sa trimiti colete in sistem ramburs ai posibilitatea de a opta pentru Posta Romana sau o firma de curierat. Cumparatorul plateste la primirea pachetului urmand ca tu sa ridici acea suma de la Posta sau sa iti fie livrata de firma de curierat. Pentru a-ti oferi informatii suplimentare ne poti suna la 0374652944 sa ne poti scrie la suport@okazii.ro. Spor la vanzari
Ar fi foarte bine sa suni la call-centerul lor sa iti ei informatiile cat mai corecte. Eu de doua ori am sunat la ei cred si am vorbit cu doua fete diferite, amandoua f dragute. Asa ca fac asta cu incredere.
Mai simplu, vezi ca pe okazii este garantia de livrare, e mai ieftin curieratul, vin ei la tine dupa produse si cand ajunge la cumparator are 3 zile sa verifice produsul, dar trebuie sa ai card pentru ca cumparatorul dupa 3 zile aproba daca a fost bun sau nu produsul si banii iti intra pe card, daca nu ii place iti vine inapoi :p
Scrie-le un mail si intreaba-i sau suna la call center. tipele de acolo sunt foarte dragute si te vor lamuri cu toate informatiile de care ai nevoie.