anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna happy as vrea sa vand cateva lucruri pe okazii.ro doar ca nu stiu exact cum sa procedez cu expedierea coletelor si cu primirea banilor in sistem ramburs... imi puteti explica?

Răspuns Câştigător
| trusk a răspuns:

Cel mai usor e prin curier: zici ca trebuie sa-ti aduca ramburs x lei, curierul tii aduce. Mai nasol e prin posta. Trebuie sa completezi doua hartii. Mergi la posta si iti explica acolo. Nu e greu, doar ca e mai complicat.

4 răspunsuri:
| Okaziiro a răspuns:

Buna 1234abcd, Daca vrei sa trimiti colete in sistem ramburs ai posibilitatea de a opta pentru Posta Romana sau o firma de curierat. Cumparatorul plateste la primirea pachetului urmand ca tu sa ridici acea suma de la Posta sau sa iti fie livrata de firma de curierat. Pentru a-ti oferi informatii suplimentare ne poti suna la 0374652944 sa ne poti scrie la suport@okazii.ro. Spor la vanzari happy

| AndreeeaConstantin a răspuns:

Ar fi foarte bine sa suni la call-centerul lor sa iti ei informatiile cat mai corecte. Eu de doua ori am sunat la ei cred si am vorbit cu doua fete diferite, amandoua f dragute. Asa ca fac asta cu incredere. happy

| ieco a răspuns:

Mai simplu, vezi ca pe okazii este garantia de livrare, e mai ieftin curieratul, vin ei la tine dupa produse si cand ajunge la cumparator are 3 zile sa verifice produsul, dar trebuie sa ai card pentru ca cumparatorul dupa 3 zile aproba daca a fost bun sau nu produsul si banii iti intra pe card, daca nu ii place iti vine inapoi :p

| mariap2011 a răspuns:

Scrie-le un mail si intreaba-i sau suna la call center. tipele de acolo sunt foarte dragute si te vor lamuri cu toate informatiile de care ai nevoie.