| PokemonPew a întrebat:

Aveti sa imi dati ideile principale "Vizita..." De I. L Caragiale? Dau funtitza :*

Răspuns Câştigător
| VanillaChocolatte a răspuns:

Ionel este personajul principal al schitei Vizita scrsa de Ion Luca Caragiale. Este un copilas dragut, de vreo 8 anisori. Aspectul lui exterior fiind prins in doar cateva cuvinte : " L-am gasit imbracat ca maior de rosiori, in uniforma de mare tinutal ".
Caracterizarea eroului se face prin onomastica : Ionel este un nume des intalnit, ca, de astfel : Popescu. Autorul intentioneaza sa creeze prin acest nume un tip de copil rasfatat si fara educatie.
Imi dai funda? :*

7 răspunsuri:

CAUTA PE internet... fundita?

Hai ma imi dai funda sau vrei sa sterg comentariul?

| Alincs3333 a răspuns:

Vr si eu ideile principale

| Alexiis a răspuns:

Draga DeeaBeauty nu fi rautacioasa. >:p. Poate chiar are nevoie. Numai pentru fundita raspunzi?! :|.

In fine.

Uite aici :*. http://www.scritube.com/......n54123.php

Si inca ceva; dd

Planul dezvoltat de idei contine si idei principale si idei secundare. Ideile principale contin esentialul unui fragment iar ideile secundare contin amanuntele unui fragment.Pentru a realiza planul dezavoltat de idei trebuie sa citesti povestea si apoi sa o imparti pe fragmente. Dupa aceea din fiecare fragment scoti ideea principala si ideea secundara.Este foarte simplu de facut asa ca mai bine il faci tu decat sa astepti pana maine la un raspuns concret. SPOR! >:d

| Alincs3333 a răspuns (pentru Alexiis):

Da...astept...pana mainelaughing

| Firulescu_Denis_Andrei_1999 a răspuns:

"Buna! Aveti sa imi dati ideile principale "Vizita..." De I. L Caragiale? Dau funtitza :*".
Aici vroia ideile principale, nu caracterizarea lui Ionel.
Apropo, raspunsul meu este urmatorul:
Cauta in text, vezi acolo sunt niste fragmente, scoate ideea din fiecare, dupa aceea, explica detaliat fiecare idee principala si ai facut formula pentru Rezumatul textului. Pa