| tisulyna1 a întrebat:

Bună!
Aveți vreo metoda de a face bani de acasă fără sa trebuiască sa investesc?
Mi-ar prinde bine un venit în plus

20 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Trebuie sa te promovezi să înveți, sa faci curs, nu e așa ușor, in orice domeniu trebuie sa banii banii

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Bagi

| Dragobeta a răspuns (pentru RAY):

Hahahaaaaaaaaa, am o prietena care face ca tine. Daca greseste o litera, scrie doar litera gresita. Eu trebuie sa ghicesc unde sa o pun. rolling on the floor

| RAY a răspuns (pentru Dragobeta):

Eu am adhd si imi dau seama doar cand iau concerta, noi scriem repede si nu putem fii atenti, nu avem rabdare sa scriem, citim, pentru noi e ca daca ai fii tu inchis intr o camera intunecata si obligat sa citesti, asa e zilnic

Scuze!
Credeam ca faci ca prietena mea. Care, o face din comoditate.

| RAY a răspuns (pentru Dragobeta):

Nici eu nu am stiut ca am pana anul trecut la 33 de ani,daca te intrerupe des,se plictiseste repede,uita lucrurile oriunde, nu e atenta deloc, e impulsiva, poate avea si stari bipolare, adhd acopera si dislexia, dar nu e autism

Tipa e normala, greseste la tastatura dar e asa mai comoda. Cred ca are mai multa rabdare decat mine.

Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce simplu ar fi.
am fi toti bogati.

| Dragobeta a răspuns:

Ai matrita? Degeaba, tot falsi vor fi.

| samiZiciPompier a răspuns:

Iti gasesti un job cu program aglomerat si vei putea sa muncesti in weekend si in afara programului de acasa happy

| tisulyna1 explică (pentru samiZiciPompier):

Nu pot sa îmi găsesc un job aglomerat cu un bebe de 4 luni

| CalinaXandra a răspuns:

Da, produsele astea ce le faci reclama multă pe Facebook și găsești câte un fraier/a sa ți le cumpere. Tu minți omul și îl asiguri ca sunt cele mai bune și ca le-ai testat tu pe toate. Comanzi produsul cu 20 lei și îl vinzi cu 85. Succes

| doctorandus a răspuns (pentru CalinaXandra):

Ce n-ai inteles de la dropshipping: aia care vand kituri de dropshipping fac multi bani. Aia care chiar fac dropshipping: nu prea, pentru ca nu prea mai renteaza.

| CalinaXandra a răspuns (pentru doctorandus):

Nu e vorba de dropshipping aici dar sa o lăsăm pe doamna sa ceara mai multe info dacă e curioasa o lămuresc cu mare placere, cu nume și prenume. Nu fac eu chestia asta ca pentru mine nu merita bătaia de cap pentru 300 lei în plus pe luna rugandu-te de toată lumea sa îți cumpere produse. Dar poate doamna are noroc și face dublu, triplu.

| tisulyna1 explică:

Am un bebe de 4 luni și e puțin cam greu sa ne descurcam cu banii

| RAY a răspuns (pentru tisulyna1):

Ce studii ai? Experiența?

| AncaDorina1993 a răspuns:

Daca te tentează sa intri într-un business online, atunci sunt persoana potrivită care sa te inspire in acest lung demers.
De acasă, o fac și eu. O dezvolt la 0, un pic greu început pentru că trebuie să învăț din mers. Fără a investi în traininguri care costă bani. Mă folosesc doar de astea ale companiei care sunt gratuite.
Un mesaj cu email tău m-ar ajuta. Daca te tentează și vrei mai multe detalii

| poppyxz a răspuns:

Apuca-te de twitch

| DanaLoreJIYW a răspuns:

Alătură-te echipei noastre și începe o carieră dinamică și plină de beneficii!

https://LiveGoodTour.com/LoredanaSilvia