| Cookiesssssssssss a întrebat:

Bună, bună, am văzut multe laude pentru postul de "copy writing", foarte multe persoane se lauda cu respectivele câştiguri, în special strainii, sa fie scam? Ati lucrat în asemenea domeniu? Ce se face mai exact? Am văzut câştiguri destul de mari... fiind munca de acasă, mi-a cam stârnit interesul, dar vreau sa aud si părerile voastre. laughing))))))
Cred ca am greșit categoria

Răspuns Câştigător
| DjSannan a răspuns:

Copywriting-ul poate fi o modalitate excelenta de a face bani, iar castigurile pot fi destul de mari. Cu toate acestea, trebuie sa te asiguri ca nu cazi prada unor scheme de scam. Daca alegeti sa lucrati ca copywriter, trebuie sa va asigurati ca cei care va angajeaza sunt seriosi si profesionisti, si ca va vor plati corect pentru munca voastra.

In ceea ce priveste munca de copywriting, aceasta consta in scrierea de conținut pentru diferite scopuri, cum ar fi publicitate, marketing online, produse sau servicii. Copywriter-ul trebuie sa creeze mesaje care sa capteze atentia si sa convinga publicul tinta sa actioneze in mod favorabil. Copywriting-ul necesita abilitati de scriere, cunoasterea publicului tinta si o intelegere a subiectului

1 răspuns:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca esti bun si lucrezi pentru cine trebuie se fac bani frumosi ca pe content se bazeaza tot internetul asta in ziua de azi