Hai sa o luam la obiect, pentru ca ai multe raspunsuri aiurea. Unele bune, dar nu in acest caz.
Mama nu are cont in Romania? Daca are, poate sa transfere totul in contul sau. Toti odata, nu in transe. Pentru ca plateste mai multe comisioane.
Apartamentul nu poate fi platit cash! Degeaba ii scoti tu in numerar. Maxim 5000 lei pe zi. Dar, de ce? Ca sa risti sa-i pierzi? E bine sa ramana in cont, pentru ca de acolo se va face un ordin de plata catre vanzator.
Daca nu are cont si ti-i transfera tie, plata va trebui facuta din contul tau dar cu unele mentiuni pe OP dar si la notar. Sau faci transfer de la tine la mama, de la mama la vanzator si... platiti multe comisioane.
O sa fiu hater dar stersul la fund de mosi si ingrijitul de babe este productiv se pare in Italia
Este doctorita mama mea.
Dar poti merge tu sa stergi la c*r daca vrei, asa mai faci un ban.
Bai asta in primul rand doctorita se zice la tine la sat, meseria se numeste medic! Pe de alta parte infirmierele din afara nu sunt MEDICI, poate asa te-a mintit mama ta pe tine, dar cu siguranta nu e medic. Lasa-ti harfele astea de 2 lei ca nu merg cu mine.
Stai linistit ca eu am bani destui, numai masinile mele de pana acum depasesc 3 apartamente in Bucuresti, asa ca fiti sclavi prin afara in continuare ca altii o ducem bine si aici fara sa ne compromitem.
Eu nu sterg pe nimeni nicaieri nici pe 10.000 de euro pe luna, alde maicata o fac si pentru 1500 euro
Iauzi la el doctorita ))
Fiecare banca are niste limie maxima de tranzactionare.
In principiu suma e undeva la 10.000 euro pentru ca orice tranzactii mai mari de atat se analizeza de catre banzi pentru a evita fraudele si spalarile de bani.
Mergi frumos la banca si intreaba. Eventual discuta si cu notarul care va ratifica tranzactia.
Atâta timp cât justifici prin documente, poți să transferi milioane de euro, desigur există limite pe zi care nu pot fi depășite.