În orașul meu la 1000 de lei îți iei chirie în centru cu 3/4 camere.Si la 300 de euro pe luna închiriezi o casa intreaga.
Întrebarea mea e, îți permiti după ce dai 1000 de lei chiria sa mai și trăiești.Ca din câte știu minimul pe economie se scrie intr-un fel, dar în mana iei abia vreo 1700/1800.Iti rămân bani de facturi, mâncare etc?
Sfatul meu e, ca dacă ești tanar/a sa îți găsești o garsoniera cocheta intr-o zona civilizata și sa ramai si cu bănuți ca nu se știe.
DRĂGUȚĂ - pe calea Moșilor și pe Colentina până în secția de poliție au locuit câteva sute de evrei care au venit după revoluție în România și erau oameni de afaceri sau unii care lucrau la ei ca angajați.
Au plecat toți până în 2012.
Chirie de 200 de euro sau 1000 lei NU găsești în zonă apartament de 2 camere nici măcar DEVASTAT.
Caută GARSONIERĂ confort 2 de 21 - 24 mp la 200 de euro în
- Sălăjan
- Pantelimon
- Baicului
Cam în zonele astea găsești o GARSONIERĂ la 200 de euro.
Dacă ai scris - Din păcate trăiesc într un mediu haotic gălăgie În fiecare noapte poliția nu rezolvă nimic, numai drogați și bețivi și nu mai rezist aici și totuși nu găsesc o chirie...
Tu stai pe spatele blocurilor în ȚIGĂNIE într-o curte plină de PUȘCĂRIAȘI spre Lizeanu.
Caută o garsonieră unde am spus eu.
BeHappy_7009 întreabă: