| Lysm_5400 a întrebat:

caut un job part time, student 20 ani sau eleva 17 ani.Merci.P.s.sa fie serios

5 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Carui angajator i-ati putea fi utili daca, redactand "cu lipsuri" o solicitare de job, faceti dovada unei crase superficialitati?

| tiriboxi a răspuns:

Buna,doresc sa sprijin informational acele persoane care doresc cu adevarat sa depaseasca acele obstacole si sa devina independente financiar, in concluzie 2-3ore pe zi sa faci o activitate curata, legala, utila, pentru mai multe detalii contacteaza-ma la adresa de e-mail tiriboxi@gmail.com multa bafta

| tiriboxi a răspuns:

Buna daca era urgent acest job pentru tine eu cred ca meritam sa contactez persoanele care au raspuns la intrebare cu un semn de viata dar cum eu cred ca nu prezinta interes pentru tine am sa-l propun altor persoane interesate multa bafta valabilitatea expira in 24 de ore

| Ervin a răspuns:

Dă-ne detalii, gen în ce oraş vrei? Poţi căuta pe google la anunţuri.

| tzava a răspuns:

TPU am o propunere pentru uh daca vrei ia id meu vreau sa te cunost intai si sa vad ce fel de persoana esti si o sa-ti dau idei scrise prin coommenturi pe site mersi mult id meu inca o data tzava_pk
mersi fain prima idee scoate aia cu "..." ca e naspa eu sunt obisnuit si poate si altii ca pe mess si asa ca narre nici un rost...sorry
blushing