In privinta ratelor da se poate sa fie o rata asa "mica" pe foarte multe luni insa nu sunt sigur despre dobanda..aia cu 1000 si 1800 mi se pare exagerata si nu stiu in ce context..nu vreau sa ma bag dar pentru ce iti trebuie suma asta? ca sa imi fac o idee.te sfatuiesc sa te gandesti bine inainte sa te incurci cu bancile si da ar trebui sa o pui pe mama ta la inaintare pentru ca fara sa fii angajat o anumita perioada de timp nu vei primi deci ar mai fi de rabdat pana iti acorda tie un credit...o masina mai poate rabda..esti sigur ca e asa urgent? inca ceva daca ai banii stransi inainte vei avea o satisfactie mai mare decat cand stii ca trebuie sa muncesti pentru ceva ce deja ai..insa nu vreau sa te descurajez, daca chiar vrei poti sa faci si asta dar gandeste-te bine inainte sa nu regreti dupa..bafta!
Deci la acele rate nu se pune dobanda? rata de 390 lei de exemplu nu e tot ce trebuie sa platesc? nu contine si dobanda?
Pentru o masina, prima masina. As fi dispus sa platesc pentru ea, doar sa o am!
Nu stiu exact dobanzile difera de la banca la banca.Cel mai bine gandeste-te bine inainte si apoi vorbeste intai cu mama ta apoi du-te la o banca mai buna am auzit lucruri bune despre banca transilvania.Acolo vei discuta cu un angajat de-al lor si iti va da mai multe detalii pentru ca vei fii nevoit sa semnezi(nu tu, mama ta) un contract.Bafta!
boghdi întreabă: