De la banca (ATM) posibil sa ia comision, desi la transferuri e total diferit. Ii poti suna sa le explici situatia si sa iti anuleze cardul si sa iti faci un altul nou.
Cand vine plicul cu cardul acasa, tu vei merge la orice magazin din oras pentru ati activa cardul. La inceput iti cere Pin-ul.
Trebuie sa activezi cardul introducand Pin-ul sa cumperi ceva de la un magazin. Asa am facut eu si nu am nicio problema cu el de la activare incoace. Merge perfect. Numai cu el am facut platile la magazine sau transferuri la alte banci straine.
Mulțumesc! din pacate nu mi.a mers. pe aplicatia revolut imi apare cardul cu alt numar (ala lung) si cel fizic care a ajuns la mine, are alt numar.
are și mama card revolut dar de fiecare dată când scoate de la bancă îi ia șapte lei
De la banca (ATM) posibil sa ia comision, desi la transferuri e total diferit. Ii poti suna sa le explici situatia si sa iti anuleze cardul si sa iti faci un altul nou.
Cand vine plicul cu cardul acasa, tu vei merge la orice magazin din oras pentru ati activa cardul. La inceput iti cere Pin-ul.
Aplicația revolut o ai instalata? Vezi banii în aplicație? Trebuie transferați într un cont bancar sau dacă ai tu un card real revolt activat, ăștia au făcut schimbări majore și au devenit o agenție bancara
Cum îmi activez cardul?
Îți poți activa cardul fizic Revoluția dacă efectuezi o tranzacție cu cip și PIN la un terminal fizic. Poate fi un terminal dintr-un magazin sau un bancomat.
Dacă ai comandat un card virtual, acesta nu necesită o activare și poate fi folosit pe loc pentru tranzacții online.
Înainte să puteți activa cardul, trebuie să vă confirmați identitatea.