Salutari! Am vazut o gramada de astfel de mesaje, dar nu ma incanta , nu am incredere deloc, cea mai buna solutii de "a face bani pe net " este aceea sa devi un reprezentant la o firma de cosmetice de unde beneficiezi de disconturi iar de acolo te alegi cu siguranta de bani si produse! :* Daca esti interesat/a te astept sa vb paty_ta25! :*
Doamne ce super e acest site! http://www.prizee-jackpot.com/? parrain=4e10bed935974b2032020000, sunt foarte incantata, e un joc unde castigi bani si fara sa investesti un leu pentru ca ai zilnic 20 de jetoane de vreo 2 ori pe zi daca nu si mai mult si oadata ce faci level up devine din ce in ce mai interesant. Eu am investit doar 4 euro pentru 125 de jetoane si deja i-am recuperat si am si ceva in plus. Nu pierzi nimic daca incerci si ai sa-mi multumesti.
Buna.poti sta acasa si sa faci bani. daca vrei sa devi reprezentant oriflame.ai discount-uri de pana la 40%...iti poti comanda produse cosmetice pentru tine.sau pentru familia ta la jumatate de pret.in plus Oriflame iti ofera cadouri la fiecare campanie. discout-uri: 23% pentru o comanda de 50-249 lei
30% pentru o comanda de 250-499 lei
40% pentru o comanda de 500 lei.
aceasta este prima parte frumoasa din a fi reprezentant oriflame. poti castiga mai mult...iar ca sa te inscri online nu iti trebuie decat datele de pe buletin si un cod...cu acela te pot ajuta eu. astept raspuns
sorin8256 întreabă: