| ackym1 a întrebat:

Cine stie de unde pot lua un credit(am venit din activitati agricole, atestat de producator)pot face dovada venitului doar cu adeverinta de la primarie.

5 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Nu poti accesa un credit bancar doar cu adeverinta de la primarie!---trebuie sa ai constituita o forma de societate comerciala( PFA, II, SRL sau alte forme supuse inregistrarii in Registrul Comertului).
In schimb, din cate am inteles din continutul website-ului APIA, fermierii, beneficiari ai Masurii 14T(fosta Masura 215-plati privind bunastarea animalelor)din campania 2018, pot sa primeasca(de la APIA) o adeverinta care sa ii permita accesarea unui credit de la bancile care au conventii incheiate cu APIA. Adeverinta eliberata confirma faptul ca fermierul a depus o cerere de plata " in perioada 03.01. 2018-31.01.2018 aferentă anului de angajament 01.01. 2018 - 31.12. 2018, pentru Măsura 14T".
Creditul se acorda la cererea fermierului si NUMAI in scopul finantarii activitatilor curente--- vezi mai multe informatii pe website-ul APIA : http://www.apia.org.ro/......pania-2018

p.s. In campania 2017, APIA a eliberat adeverintele necesare accesarii unui credit bancar si fermierilor care au depus cereri pentru plata unica pe suprafata(SAPS), pentru terenurile agricole detinute(http://www.apia.org.ro/......-si-clima)
Pentru campania 2018, APIA nu a anuntat oficial ( pe website) ca ar elibera adeverinte si acestei categorii de fermieri!

| Violleta2022 a răspuns:

Ai undeva deschis un cont bancar in care ti-au intrat veniturile de anul trecut, din agricultura?
Daca da, atunci te poti duce la banca aia sa ceri un imprumut bancar.

| ackym1 explică (pentru Violleta2022):

Da la cec bank am primit in 2017, 40.000 lei in cont.

| Violleta2022 a răspuns (pentru ackym1):

Atunci, deschide o linie de credit la CEC, unde ai deja istoric si unde ai facut dovada de om serios si cinstit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te adresezi ori cărei instituti bancare acum nu ați cere mai nimic la un credit decât buletinul automat ei se adresează către anaf dacă ași da acordul ei l-ai și luat.