Pai nu stiu de asta intreb.ea are datori ca firma dar la agenti de la care a luat marfa.
Da, dar degeaba ca accepti si iei si afacerea lui. Acea afacere va continua sa fac gaura si daca o preiei, preiei automat si pierderile. Chiar daca iti deschizi o alta firma pe langa, acest lucru nu te va a ajuta decat daca crezi ca vrei compensa pierderile de pe una cu castigurile de dincolo
Pai ea are datori la agenti de la care lua marfa si bici marfa nu prea are in magazin...eu dac preiau magazinu si schimb firma nu o mai las pe numele ei? sau nu se poate?
Schimbarea denumirii firmei nu te ajuta cu nimic. Poti sa cumperi marfa si sa preiei locatia fara actele magazinului si sa-ti faci propria firma. In felul asta scapi de a prelua datoriile. De fapt intai trebuie sa-ti faci o firma si apoi sa prei marfa si locatia.
Adica sa preiau marfa si sa deschid firma pe numele meu..sa zicem. dupa aia agenti nu vin la mine sa isi recupereze bani?
In cazul asta, nu. Tu esti cumparator de buna credinta. Adica, te faci ca nu stii de datorii. Dar mai intai deschizi o firma si apoi cumperi.