| Diana1417 a întrebat:

Cu cat se plateste o bona pe ora? Sau cum se plateste?
De pe 1 ianuarie cei doi copii ai mei vor sta cu o bona acasa de la ora 17-la ora 21 (de luni pana vineri)
Sambata vor sta toata ziua cu ea. Duminica doar cand e nevoie si duminica noaptea mereu va trebui sa fie la noi sa pregateasca copiii de scola luni dimineata.
Cu cat sa o platesc /ora?
Va sta cu ei,ii va tine activi, menaj simplu, ceva simplu de mancare dar chiar nu am ideie.Va rog sa ma ajutati cu asta!

6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Avand in vedere ca e vorba de doi copii, raspunderea e dubla.
Daca mai aduni si "menaj simplu" si ceva de mancare, atunci mai este inca o meserie de practicat, paralel.
Sambata si duminica se socotesc dublu.

Ca urmare, trebuie sa calculezi doua salarii de educatoare/invatatoare + o menajera, adica cca 2500-3000 lei net pentru o persoana profesionista. Cu amatoare mai ieftine e cu riscuri.
Cere-i si verifica referintele!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Î ti dai seama ca in perioada sarbatorilor nu vine nimeni gratis, trebuie sa i dai de la 100 lei in sus, poate si mai mult, daca doamna aceea este bonă de meserie ea stie tariful, si daca tu îi propui o sumă si ea nu este de acord, sa fi sigură că stie mai bine decat tine ce tarife sunt.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din moment ce e perioada sarbatorilor o sa dai si 2000 lei pentru ceea ce ceri

| nirocino a răspuns:

De acord si eu cu opinia de mai sus, 2000 de lei este pretul corect.

| Jdjsnshxjxjshdhx a răspuns:

De obicei bonele sunt plătite in jur de 800-1000 lei doar ca stau cu copiii si ii supraveghează. Acand in vedere ca Tu dorești sa gătească si mai ales sa rămână si in Weekend o sa te ajungă cam la 1500 lei maxim. Depinde acum si de bugetul tau si de ce spune ea. In București asa sunt plătite.

| Natsuki a răspuns:

Sora mea primea 9 lei pe ora si statea cam 4-6 ore.