anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

cum faci bani pe net? Stiu ca trebuie multa munca si multa rabdare dar vreau sa stiu cam ce trebuie facut si care-s conditiile pentru care primesti bani in special pe youtube! Stiu ca nu voi primi mult dar totusi.
Funda!

1 răspuns:
| dumyyy09 a răspuns:

Sincer e foarte greu sa faci bani pe internet.Eu tot am inceput sa ma ocup de Youtube si merge foarte greu, adica ca sa primesti bani trebuie sa ai foarte multe vizualizari.Pot sa iti dau niste detalii :1.Trebuie sa ai videoclipuri de o calitate excelenta.
2.Ca sa faci bani trebuie sa ai 1000 de Subscribe-uri, dupa care trebuie sa iti gasesti un partener Youtube. Daca vrei sa publici muzica ai sa ai niste probleme, adica muzica iti va fi blocata pentru ca nu iti apartine, ca sa treci de acea piedica trebuie sa faci o contestatie.E mult de scris, dar daca totusi esti interesat sa faci bani din youtube te pot ajuta e in domeniul meu. Daca vrei mai multe detalii Cautama la emailul :daniel_stre96@yahoo.com.E usor sa iti faci canal si sa pui videoclipuri numai ca tot ce conteaza e sa stii detaliile, adica sa stii cum sa iti faci contract cu Youtube si cu un partener.