| lvr a întrebat:

Buna! cum pot anula o comanda de pe olx?( eu sunt cumparatorul)

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Suna vanzatorul si intelegeti-va!

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cind vine curierul refuzi coletul si gata, altceva numai poti face, ai comandat ar fi bine sa cumperi nu sa pui niste oameni pe drum ca esti tu un neserios si un prost.

| lvr explică (pentru CristiDinBucuresti):

Da eu neserios, am facut comanda acum 4 zile si nu am primit nici un semn nimic?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru lvr):

Stai putin, ca o comanda nu se livreaza de azi pe maine, a fost black friday si toti curierii au fost ocupati cu livrări cu comenzi pe care si altii le au facut si le au asteptat demult, nu esti tu o prioritate pentru nimeni, ai comandat ai rabdare sa primesti coletul dar tu acum vrei sa il anulezi sa iti bati joc de ei treaba ta o sa te coste prostiile acestea, data viitoare ei te au in baza de date si nu iti vor mai accepta nici o comandă deoarece esti sucit, acum vrei, peste o oră numai vrei. Sunt comenzi care vin intr o lună, tu ai asteptat 4 zile si gata esti nervos.

| lvr explică (pentru CristiDinBucuresti):

Gata bro ca te ia cu palpitatii, raspunde si tu ca omul normal la cap ca nu se poate anula comanda si gata ce atata gargara hai pa

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru lvr):

Pai ti am spus nu poti anula comanda dar esti batut in cap nu intelegi ce sa iti fac

Întrebări similare