| IoanaC1999 a întrebat:

Dacă v-ați deschide o terasă ce nume i-ati pune? Am nevoie de cat mai multe idei de nume si cat mai repede. Dau funda celei mai frumoase idei!

Răspuns Câştigător
| ALGator a răspuns:

Stii ce vrei! Nu am inspiratie, dar schitez mai jos, poate te inspira la opusul :-) sa vedem ce mai propun si altii
Noul val
Trei generatii
Gusturi si gustări
Clasic-modern
Pentru toti
La sase simturi
Genuin
Cald si rece

8 răspunsuri:
| MihaiNicu23 a răspuns:

Terasa la copaci, Terasa ta, terasa mafiotilor, terasa cel mai iubita, terasa berei.

| ALGator a răspuns:

Pentru asta trebuie:
- specificul mincarii
- amplasament (mare, munte, ultracentral etc)
- ce preturi, ce public, ce fel de oameni
- stil: popular, rafinat
- care este motivul tau personal sa deschizi o terasa?
Din aceste lucruri de mai sus va rezulta numele tau. Poate ca va fi "Ioana d'Arc", sau "Ioana si Ionel" sau "Hipster's Dream". Depinde...

| ALGator a răspuns (pentru ALGator):

Fa un portret-robot terasei tale ca sa arati ca o iubesti si in ce fel. Dupa aceea numele vine de la sine.

| IoanaC1999 explică (pentru ALGator):

Păi vreau sa fie ceva modern, în centrul orașului... preturi accesibile zic eu si sa fie ceva gen usor modelabil, dacă vreau sa schimb stilul terasei sa nu fie aiurea numele gen stil italian nume franțuzesc. Ca si mâncare o sa fie de la mâncăruri gătite gen fast food( pizza in general si din astea fara burgeri, shaorma si prostii gen) pana la deserturi si chiar mâncăruri tradiționale gen. Nu stiu daca ai inteles prea multe din ce am spus dar sper sa iti faci o idee. Deci vreau un nume mai clasic, sa fie compatibil cu mai multe stiluri nu doar cu un stil.

| ALGator a răspuns (pentru IoanaC1999):

Stii ce vrei! Nu am inspiratie, dar schitez mai jos, poate te inspira la opusul :-) sa vedem ce mai propun si altii
Noul val
Trei generatii
Gusturi si gustări
Clasic-modern
Pentru toti
La sase simturi
Genuin
Cald si rece

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Terasa Sierra, Terasa Zanzee, Terasa Azalea, Terasa Simmonds, Terasa Tropical, Terasa Lilly, nume tropicale laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Iftode_Costina_1990 a răspuns:

Pentru tine

| IoanaC1999 explică:

Vă mulțumesc din suflet pentru ajutor. Am ales varianta în engleză a "cald și rece", adică "Hot&Cold", imi pare nespus de rău că au fost persoane care au luat in derâdere intrebarea mea!