Da poti. Vezi la mapare porturi. Daca nu merge esti tu vinovat. Nu le faci bine.
Cu referire la mesajul in privat: vorbim aici. Descrie situatia cat mai concret ce vrei sa faci si voi incerca sa te ajut.
PS: nu exista termenul "redirecte". Poate redirectionare.
Deci intru in FakeHlds setez numele, portul(29000) si clientul spre care redirectionez, dau start si nu imi redirectioneaza pe nimeni imi apare o eroare ca nu poate contacta serverul de statistici sau imi ramane blocat.Asa patesc la toate programele de redirectionare, nu redirectionez pe nimeni(am asteptat 7ore si nimic).
Eu sincer nu cunosc programul ala dar orice program care vrea sa iasa ca server din computer si trece printr-un modem/router are nevoie de maparea porturilor. Eu nu vorbesc de program ci de interfata modem-ului caruia trebuie sa-i deschizi portul 29000. E ca o poarta inchisa pentru tot ce bate la PC-ul tau, programul ala ce spui tu nu poate comunica. In plus s-ar putea sa aiba nevoie de mai mult decat acel port si asigura-te ca stii exact ce are nevoie. UTP/UDP, si alte detalii. Apoi fa o verificare online daca e deshis portul cu ceva de genul asta. http://www.t1shopper.com/tools/port-scan/
andreiscripcaru întreabă: