Cam deodata ce sustii tu nu este posibil, dar daca s-ar putea intampla asa ceva, sa fii sigura ca se va da o lege in care vom vedea criteriile de plata si alte detalii.Sunt zvonuri, cred ca ar trebui sa urmarm situatia politica dupa alegerile prezidentiale care va genera multe probleme de ordin politic si social.
Mi se pare un lucru normal, doar ca la orice documentat, trebuie sa citesti termenii si conditiile, pentru a-ti face o idee.De obicei la noi lucruriile importante sun scrise cu caractere mici intr-un document.
Tinand cont de situatia financiara pe glob, mi se pare normal sa intervina un interval de majorari in urmatorii ani.
E drept va fi greu, dar tinand cont ca noi nu avem romani de rand ce trebuie sa plateasca sute de mii de euro la banca de persoana.
Ei in majoritate au cumparat electro casnice, deci sunt sume mici, pana in 10 000 de euro de famile.
Asa ca, da, asigurariile sunt ica un mod de a-ti lua banii.
Dar gandeste-te asa, pica ceva ( un pom, o antena, s. a. m. d. 0 si nu ai casa asigurata, trage tu concluziile.
Iar cea de sanatate, o recomand 100%, eu is plecat din tara de 3 ani, si am fost in 3 tari (locuit ) belgia, olanda si irlanda. Si iti este recunoscuta; doamne fereste te loveste o masina. Iar spitalizarea este destul de scumpa.
Sper ca te-ai apucat sa faci ceva sa prinzi cum trebuie aceste reforme ce vin. Nu ca alti sceptici din reforma pensiilor ce si-au dat palme peste frunte ca nu s-au apucat din timp. Invata din greselile altora, nu din ale tale. Te scuteste de ceva timp si bani. http://popacristian.wordpress.com/oportunitati/
Nu cred ca a-ti inteles ce am vrut eu sa intreb de fapt.Stiu sigur ca de la anul' vor fi obligatorii asigurarile de sanatate si locuinte, dar, intrebarea mea a fost daca este adevarat ca se vor acorda comisioane de 100-150 lei pentru fiecare polita incheiata de acest gen, mai concret, daca eu fac un contract de colaborare cu o firma de asigurari sa inchei asigurari in numele lor, sa colaborez cu ei, voi primi comisioanele acelea, adica poate fi posibil? Am vazut pe internet tot felul de anunturi de angajare, agenti de asigurare pentru aceste asig. care vor deveni obligatorii, si spuneau ca vor plati un comision ca cel amintit mai sus, si ma gandeam ca poate cineva e deja implicat in asa ceva si stie sa-mi spuna si mie despre ce e vorba.Nu am intrebat daca este adevarat ca vor deveni obligatorii asigurarile, ci daca se vor plati asa de bine agentii care vor intocmi aceste asigurari.(100-150lei/polita incheiata)
Acelasi lucru pe care il intrebi tu s-a intamplat si cu pensiile private obligatorii pilonul 2. Eu cel putin am patit ceva de genul: dupa ce am trimis politele la verificat/aprobat am primit raspunsuri de genul: nu s-a completat nu stiu ce; nu s-a putut verifica nu stiu ce si alte si alte raspunsuri. In final nu am primit nici un ban de pe politele respective. Sper sa nu patesti si tu la fel daca te hotarasti sa colaborezi cu firmele respective
Buna, sa stii ca din punctul meu de vedere sunt pe bune ofetele.mama mea este broker la GRAWE o firma de asigurari de sanatate, pensii private din austria si este raspandita in toata Europa. A incheput de la zero si dupa ce a incheiat multe contracte si colaboratori a ajuns broker.Nimeni nu sa plans pana acum cum, ca nu ar fi ceva in regula.asta vara m-am angajat la un alt loc de munca si am anuntat ca acel procent sa nu se duca la un alt fond privat. SI daca nu semnezi contractul o sa fie obligatoriu ca 1% sa mearga la un fond privat. Poti alege unde vrei sa mearga acel procent si primesti si bani dar numa odata.