| Richardo69 a întrebat:

Buna deci am 14 ani (sunt baiat) si as vrea sa imi castig propii bani ca sa imi fac un update la PC si am nevoie de bani. Desigur nu ma apuc acum sa cer la parinti 1000-1500 lei asa ca ma gandeam sa gasesc ceva,, ca sa fiu platit,, sugestii? Dau funda la cel mai bun raspuns si ziceti-mi si mie daca ati facut si voi acest lucru.

Răspuns Câştigător
| L0v3isTheWaY a răspuns:

Salut!
Poti strange bani, adica cand te duci la scoala probabil primesti bani de pachet. Daca primeste 10 lei de exemplu, 2 poti sa-i strangi. Sau daca ai pusculita poti strange monezi. O alta idee ar fi sa-ti ajuti vecini contra cost.
Mai poti vinde din lucrurile care nu-ti mai trebuie. Daca te pricepi la pc-uri, poti sa reinstalezi windows-ul colegilor sau altor persoane.
Eu ti-am dat cateva idei.
Succes!winking

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cred ca poti sa ai un job simplu: sa imparti bilete din alea cu reclame prin magazine...am o prietena care face acest lucru de mult timp

Răspuns utilizator avertizat
| LauncherS a răspuns:

Deci fii atent iti zic eu ceva mai deosebit big grin.Ai o camera foto? Daca ai, si depaseste 3 mpx (de preferabil cel putin 8 si sa poata focusa, dar cred ca merge si telefonul daca are o camera buna) fa poze si punele pe site-uri ca sa le vinzi.De exemplu pe dreamstime.com.Eu am pus laughing Sunt foarte exigenti dar cica faci bani.Am doar doua poza online.Mi-a acceptat 2 din 8 laughing) Astept sa vad ce se intampla big grin.Citeste despre cum safaci bani din poze pe net si gasesti destulewinking.