| Alberto9065 a întrebat:

detin un contract de la Romtelekom, iar UPC mi-a spus ca imi poate anula contractul de la Romtelekom si sa mi-l treaca la UPC, este adevarat?
Si care este mai bun, UPC sau Romtelekom? Ma refer la internet, televiziune, telefonie si care s-ar merita la bani.

Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Crezi ca stim noi mai bine ca ei? Fiecare firmă o sa i ti zica hai la noi ca este ieftin, ca sa si faca clienti logic cu ce sunt m ai buni cei de la Upc față de Romtelekom dolce? Cu nimic, dar ei cauta sa si faca clienti, ca doar nu sunt prosti sa zica nu veni mă la noi, stai la telecom si ai avantaje, fiecare firma de telefonie internet televiziune au avantaje si dezavantaje, avantaje sunt cîteva canale in plus față de dolce, dar plecind de la dolce nu mai prinzi canalele dolce sport, asta daca esti pasionat de meciuri, cel m ai bine aboneaza te la Rcs, au astia digi sport, digi 24 ceea ce alte televiziuni nu stiu daca le retransmit, pe digi sport 1 ai meciurile din divizia A, stirile digi 24 sunt mai bune informatii mai multe actualitate 24 din 24. In plus la Rcs rds ai ruter in custodie pentru internet, ai decodor humax hd, ai toate Hbo la pachet extra plus canalul Super One la pachet extra. Fiecare companie de cablu sau internet te atrage cu alt tip de oferte, tu acum esti la dolce?

1 răspuns:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Daca ai luat un obiect de la Telekom vei plati acel obiect la pretul pietei, ultima luna de abonament si ce ai consumat pana atunci. Daca nu ai problemea de astea vei fi transferat in cateva zile.